Buďte iná, buďte odvážna!

Idete v metre, keď zrazu pristúpi dievča s ružovými vlasmi. Nemôžete z nej spustiť oči, rovnako ako vaši spolucestujúci. Chcete aj vy vyniknúť v dave a vyskúšať trend farebných vlasov?

28.06.2018 08:00
Colorista

Nezáleží na tom, akú farbu si vyberiete, dôležité je, aby ladila k vášmu štýlu a farebnému typu. Siahnite po takej, ktorá podporí farbu očí a pri ktorej bude vaša pokožka pôsobiť opáleným dojmom. Môžete sa rozhodnúť napríklad podľa známeho rozdelenia farebných typov: jarné, letné, jesenné a zimné.

3600523566211 T2

Jarným typom najviac pristanú svetlé, pastelové farby ako je lososová, broskyňová alebo tyrkysová. Letné typy vyniknú najlepšie vo výraznejších ružových, modrých alebo citrónových odtieňoch. Žltá, aj keď o niečo tlmenejšie, sadne aj jesenným typom, rovnako ako tmavo zelená alebo teplá fialová. Neónové odtiene ako ružová, modrá alebo fialová krásne rozžiaria zimné typy.

3600523566228 T2
V momente, keď si vyberiete tú pravú farbu, stačí siahnuť po kvalitnom produkte, ktorý vlasy zafarbí sýtym farebným odtieňom. Skvelé výsledky dosiahnete s postupne sa vymývajúcimi farbami Colorista Washout od L'Oréal Paris. Celý rad ponúka štrnásť rôznych odtieňov, ktoré vydržia tri až pätnásť umytí, záleží na jednotlivých farebných variantoch.
+2
chyba