Pozrite sa na Klárine mihalnice po 30 dňoch používania séra!

Nie ste spokojné s dĺžkou a hustotou Vašich prirodzených mihalníc a zároveň sa Vám nepáčia umelé? Riešenie Vášho zvodného pohľadu sa ukrýva práve v sére na rast mihalníc Lux-Factor Eyelash. Prisahajú naň už mnohé používateľky, medzi nimi je aj Klára, ktorá sérum bezplatne testovala po dobu 30 dní.

09.04.2018 08:00
lux factor inzercia Foto:

Prirodzený stimulátor pre rast, hustotu a posilnenie mihalníc Lux-Factor Eyelash sa ľahko používa a funguje už v priebehu dvoch až štyroch týždňov. Pri pravidelnom používaní môžete dosiahnuť až o 25% dlhšie mihalnice. Sérum taktiež zabraňuje lámaniu a vypadávaniu Vašich prirodzených mihalníc.

Klára o svojich skúsenostiach so sérom Lux-Factor Eyelash:

"Hneď ako som otvorila balík, som zistila, že má výrobok skvelý aplikátor a je ešte aj super zabalený. Najviac som sa obávala prvej aplikácie, nakoľko som mala strach, že bude dráždiť moje oči, alebo ma budú svrbieť, slziť prípadne niečo podobné. Už pri prvej aplikácii som však zistila, že moje oči sérum veľmi dobre znášajú, čo 4-týždňové testovanie len potvrdilo. Ohľadom samotného nanášania si myslím, že je použitie séra veľmi jednoduché, pretože aplikátor je mäkký a tenký, takže sérum naozaj ľahko nanesiete na horný/spodný okraj mihalníc. Produkt som používala každé ráno a každý večer, preto som sa naozaj potešila výsledkom, ktoré boli viditeľné už po 4 týždňoch testovania. Ráno, keď som si umyla tvár, som si naniesla sérum a medzitým som si umyla zuby a potom som začal normálne nanášať make-up. Páči sa mi tiež skutočnosť, že sérum môžete používať súčasne s ostatnými líčidlami, takže vždy vyzeráte upravene.

Klárine mihalnice pred použitím séra Lux-Factor Eyelash:
lux factor pred inzercia

Už po prvom týždni testovania som si všimla vynikajúce výsledky. Každý týždeň som sa nemohla dočkať, kedy si odfotím svoje mihalnice a porovnám ich s fotografiou pred testovaním. Po 4 týždňoch testovania som bola nad mojimi mihalnicami nesmierne nadšená. Až 4-krát za posledný týždeň som zažila, že sa ma ľudia pýtali, či som si dala doplniť mihalnice alebo mám umelé. Aj nenamaľované vyzerajú dlhšie a tak už viac nie som posadnutá tým, že musím každý deň na mihalnice naniesť niekoľko vrstiev maskary, aby vyzerali výraznejšie."

Klárine mihalnice po 30 dňoch používania séra Lux-Factor Eyelash:

lux factor po inzercia

„Vždy som mala krátke mihalnice preto som na ne každé ráno nanášala naraz 5 maskár a tak mi vytáčanie mihalníc a následné aplikovanie maskary trvalo 10 až 20 minút. Moje mihalnice teraz vyzerajú naozaj dlhšie a tak maskaru už skoro vôbec nepotrebujem. V prípade, ak ju predsa len použijem, trvá mi to len minútku alebo ešte menej a výsledok je oveľa lepší. Moje mihalnice sú neporovnateľne dlhšie ako pred testovaním a sú aj oveľa hustejšie. Som veľmi spokojná!“

Chceli by ste si aj Vy predĺžiť svoje prirodzené mihalnice?

Na internetovej stránke Lux-Factor.com alebo prostredníctvom telefónneho čísla +421220922547 si môžete sérum Lux-Factor Eyelash objednať až s 30-dňovou ZÁRUKOU, čo znamená, že ak Vám produkt nebude vyhovovať, nám ho môžete v priebehu 30 dní od doručenia balíka vrátiť a my Vám vrátime Vaše peniaze!

chyba