Blysnite sa s kolekciou Online Exclusive!

Patríte k ženám, ktoré rady zaujmú na prvý pohľad? Ukážte svoj vycibrený módny vkus a zažiarte v obuvi z kolekcie Online Exclusive značky Deichmann!

26.03.2018 08:00
uvodni-foto-zdroj-Deichmann-2
Zdroj: Deichmann

Pokiaľ je originalita a štýlovosť vaším druhým ja a rada nakupujete online, nedajte si ujsť horúce novinky z exkluzívnej online kolekcie značky Deichmann. S touto kolekciou budete skutočne výnimočná. Modely sú dostupné iba v limitovanom množstve a

v kamenných predajniach ich nezoženiete. Privítajte jar v nových topánkach z kolekcie Online Exclusive!

Športovo a pritom štýlovo

Neviete si predstaviť ráno bez džogingu? Utekáte cez obedňajšiu pauzu na lekciu jogy alebo rada trápite svoje telo v posilňovni? Určite si zamilujete kolekciu športových modelov Online Exclusive. Či už dôverujete fajke, alebo trom pruhom, základom je dobrá športová obuv. Kvalitná podošva poskytuje ochranu pred nárazmi, v dokonale pohodlnej stielke zase bez problémov prejdete aj ubehnete desiatky kilometrov. Správna športová obuv je ľahká a vzdušná, vrchný materiál tvorí často mesh, teda sieťovina. Tenisky sa už dávno nenosia len na šport. Obuť si ich môžete pokojne aj do zamestnania. Tento rok sú v móde stuhy namiesto šnúrok a tento trend sa nevyhol ani teniskám.

Zdroj: Deichmann
foto-1-zdroj-Deichmann Zdroj: Deichmann
Zdroj: Deichmann
foto-2-zdroj-Deichmann Zdroj: Deichmann
Zdroj: Deichmann
foto-3-zdroj-Deichmann Zdroj: Deichmann
Zdroj: Deichmann
foto-4-zdroj-Deichmann Zdroj: Deichmann

Zažiarte v metalických farbách

Metalické farby boli v móde už niekoľko minulých sezón a inak to nie je ani tento rok. Na jar, a hlavne v lete sa ulice a pláže rozžiaria. Strieborné, zlaté alebo medené odlesky sa nádherne vynímajú na opálenej pokožke. Metalické odtiene budú prelínať celú kolekciu, ale najčastejšie sa objavia na sandáloch. Doprajte svojim nohám pohodlie a zároveň štýl a zaobstarajte si niektoré z metalických sandálov. Len nezabudnite – do sandál jedine s perfektnou pedikúrou. Vaše nohy si ju zaslúžia, veď ročne s vami prejdú až 20 000 kilometrov!

Zdroj: Deichmann
foto-5-zdroj-Deichmann Zdroj: Deichmann
Zdroj: Deichmann
foto-6-zdroj-Deichmann Zdroj: Deichmann
Zdroj: Deichmann
foto-7-zdroj-Deichmann Zdroj: Deichmann

Na vysokej nohe

Túžite opticky zoštíhliť a predĺžiť svoje nohy, ale nechcete ich mučiť na ihlových podpätkoch? Perfektným riešením sú klinové podpätky. Klinový podpätok sa znižuje postupne, a noha má tak oporu po celej dĺžke chodidla. Vďaka platforme pôjdete aj na 9 cm vysokom podpätku istým krokom. Tento rok sa klinové podpätky objavujú predovšetkým na sandáloch. V móde budú kliny inšpirované espadrilkami. Zdobiť ich teda budú jutové a lanové detaily. Pre ešte väčšie pohodlie vyberajte kožené sandále na kline z kolekcie 5th Avenue.

Zdroj : Deichmann
foto-8-zdroj-Deichmann Zdroj : Deichmann
Zdroj: Deichmann
foto-9-zdroj-Deichmann Zdroj: Deichmann
Zdroj : Deichmann
foto-10-zdroj-Deichmann Zdroj : Deichmann

Už máte vybraného svojho favorita? Radšej sa poponáhľajte!

chyba