Prečo obyčajné krémy nie sú vhodné na starostlivosť o tetovania?

11.12.2017 08:00
Zanamari 2

Ak používame nevhodné výrobky na starostlivosť o pokožku s tetovaním, môže sa stať, že tetovanie po niekoľkých rokoch vybledne a stratí jasnosť, línie budú vyzerať rozmazané a zahmlené, pokožka sa môže začať nadmerne odlupovať alebo praskať, takisto sa môžu vyskytnúť aj zápaly z dôvodu bakteriálnej infekcie alebo alergickej reakcie. Ako sa tomu vyhnúť?

Doprajte svojmu tetovaniu tú najlepšiu starostlivosť

Krém na starostlivosť o pokožku po tetovaní musí pokožku chrániť a liečiť – nesmie obsahovať nepotrebné zložky, ktoré by ešte dodatočne zaťažili oblasť pokožky, ktorá je pod stresom. Obyčajné hydratačné krémy môžu obsahovať vône, ktoré navyše dráždia pokožku a môžu dokonca spôsobovať alergické reakcie.

Dominika 1

Našťastie je od apríla aj na našom trhu k dispozícii prvý profesionálny krém na starostlivosť o jasný, zdravý a žiarivý vzhľad tetovania Lux-Factor Tattoo Nano Shock, ktorý ošetruje a vyživuje pokožku s tetovaním a zároveň zabezpečuje aj trvácnosť tetovania. Jedinečná kombinácia klinicky testovaných účinných zložiek v kréme Tattoo Nano Shock spoľahlivo zabezpečí žiarivé farby a jasný vzhľad nového ako i staršieho tetovania, optimálny hydratačný a upokojujúci účinok. Vysoký ochranný faktor pred UVA/UVB žiarením chráni pokožku pred zvráskavením a ďalšími znakmi poškodenia a starnutia.

Tina Hederova 123

Prečo používať krém Tattoo Nano Shock na starostlivosť o tetovanie?

Každé tetovanie má pre každého jednotlivca osobitný význam a je na začiatku, ak je všetko tak ako má byť, krásne a žiarivé. Avšak pri nedostatočnej starostlivosti začína pomaly blednúť a po niekoľkých rokoch vyzerá úplne inak, než sme si priali. Jasné línie sa zotrú, farby sú menej výrazné, pokožka je suchšia a zvráskavená. Aby sa také niečo nestalo a tetovanie zostalo vždy žiarivé a výrazné, je potrebné sa o časti pokožky s tetovaním správne starať a práve to dosiahnete pravidelným používaním krému Tattoo Nano Shock, ktorý pokožku s tetovaním optimálne hydratuje a zabraňuje vysúšaniu, odstraňuje odumreté kožné bunky, chráni pokožku pred škodlivými slnečnými lúčmi a pôsobí antibakteriálne a protizápalovo.

Zuzana 12345

Ktoré zložky v Lux-Factor kréme zabezpečia žiarivú pokožku?

Lux-Factor profesionálny krém na starostlivosť o tetovania Tattoo Nano Shock sa vyznačuje úplne novou patentovanou formulou vyvinutou na výdatnú starostlivosť o všetky typy pokožky s tetovaním. Synergické pôsobenie vysokokvalitných zložiek chráni citlivú a zraniteľnú oblasť pokožky a zabezpečí čisté línie a jasné farby. Revolučný antioxidant polydatín umožňuje optimálnu starostlivosť o podráždenú pokožku, pretože ničí voľné radikály a pôsobí protizápalovo. Okrem toho je výborný pri zabraňovaní zvráskaveniu a ovisnutiu kožného tkaniva. Pridaný vitamín E zabezpečuje výživnú a jemnú starostlivosť, ktorá chráni pred starnutím a poraneniami pokožky v dôsledku voľných radikálov. Bambucké maslo regeneruje kožné bunky a pôsobí antibakteriálne a tak zabraňuje vzniku infekcií. Pokožku zjemňuje, hydratuje a zabraňuje vysúšaniu. Kakaové maslo výborne hydratuje, zmierňuje zápalové reakcie a chráni pokožku pred vonkajšími vplyvmi. Má priaznivý vplyv na tvorbu kolagénu a elastínu, čo blahodarne vplýva na hojenie kožných buniek. Mandľový olej má vysoký obsah vitamínov A, B1, B2, B6, ktoré upokojujú pokožku a zmierňujú zápaly, zmenšujú pocit podráždenia a urýchľujú regeneráciu vysušenej pokožky. Krém obsahuje aj vysoký ochranný faktor, ktorý chráni pokožku s tetovaním pred škodlivým UVA/UVB žiarením, ktoré spôsobuje zvráskavenie a starnutie pokožky, ale aj vyblednutie a nezreteľný vzhľad línií.

Pred a po 2 týždňoch pravidelného používania krému Tattoo Nano Shock:

LF TATTOO SK prej-potem-03 3
LF TATTOO SK prej-potem-01 1

Chcete aj Vy správne chrániť svoje tetovanie?

Teraz si môžete krém na starostlivosť o tetovanie Lux-Factor Tattoo Nano Shock objednať za propagačnú cenu so zľavou50 % iba na Lux-Factor.com alebo na bezplatnom telefónnom čísle +421220922547.

30-dňová záruka!

Nedôverujete nákupom cez internet? Žiadny problém! Obchodná značka Lux-Factor je natoľko presvedčená o kvalite krému Tattoo Nano Shock, že vám dokonca ponúka 30-dňovú záruku vrátenia peňazí, ak s výrobkom nebudete spokojní.

Odporúčanie odborníkov

Krém na starostlivosť o tetovanie Tattoo Nano Shock odporúča aj magistra farmácie Nina Šurbek Fošnarič, ktorá nám povedala: »Tetovanie je čoraz obľúbenejšie a tetovania na pokožke sú skutočnými umeleckými dielami. Avšak musíme si uvedomiť, že sa každopádne jedná o stresujúci proces pre pokožku. Preto si táto časť pokožky vyžaduje špeciálnu starostlivosť – potrebné je zabrániť vysušeniu a ostatným vedľajším účinkom tetovania, ktoré sa pri nevhodnej starostlivosti môžu objaviť veľmi rýchlo. Iba tak môžeme zabezpečiť nádherné a udržiavané tetovanie, ktoré sa časom neznehodnotí a nezostane bolestivou pamiatkou. Preto odporúčam použitie Lux-Factor krému Tattoo Nano Shock, keďže je jeho patentovaná formula klinicky testovaná a ideálna na ošetrovanie a udržiavanie tetovania. Dokázané je, že je krém vhodný pre všetky typy pokožky a že nespôsobuje nežiaduce vedľajšie účinky. Zabezpečuje vhodnú ochranu pred UVA a UVB žiarením, čo je veľmi dôležité pri zaťaženej pokožke, okrem toho tiež zjemňuje, hydratuje a vyživuje oblasť pokožky s tetovaním. Preto krém Tattoo Nano Shock každopádne odporúčam každému, kto si dá alebo si už dal urobiť tetovanie.«

chyba