Posledná bodka outfitu - šperk

Asi žiadnej žene v šatníku nechýbajú základné kombinovateľné kúsky, z ktorých si vie vytvoriť akýkoľvek outfit. Ten obyčajne podčiarkujú detaily – drobnosti, ktoré upútajú a zároveň podčiarknu krásu ženy. Každá dáma by mala vo svojej šperkovnici vlastniť zopár nadčasových kúskov, ktoré dotvoria jej vzhľad, či už ide na ples alebo pracovné stretnutie.

08.12.2017 08:00
perlova snura striebro modelka-9

Dajte prednosť kvalitným šperkom zo vzácnych kovov (striebro, zlato, platina) od overeného výrobcu a predajcu. Jednoduchými šperkami oživíte šatník, viete ich kombinovať s akýmkoľvek oblečením a príležitosťou. Vlastná kolekcia šperkov vám pomôže vo vytváraní vlastného štýlu, pretože nič lepšie nepodčiarkne vašu osobitosť a originalitu ako čerešnička na torte vášho outfitu.

Must have vašej šperkovnice

Jednoduché napichovacie náušnice

Poznáte ich – nenápadná krása, ktorá rozžiari vašu tvár. Dajú sa kombinovať prakticky s akýmkoľvek oblečením a šperkmi. Ak sa rozhodujete len pre jedny napichovacie náušnice, voľte radšej s čírym kameňom alebo bielymi perličkami v kombinácii so zirkónom či diamantom. Veľkosť kameňov je vecou individuálneho vku­su.

napichovacie nausnice untitled-77

Perlové náušnice

Šperk, legenda. Tieto náušnice dotvárajú ženskú krásu, majú nenapodobiteľný lesk a pritom sú stále veľmi nenápadné, jemné a elegantné. Skvele sa hodia do práce, na večerné rande či na veľkú spoločenskú príležitosť. Voľte prírodné perly a nie ich syntetické náhrady. Akokoľvek kvalitná umelá perla nikdy nedosiahne krásu a lesk prírodných perál.

perlove napichovacie nausnice akoya pearls

Retiazka s príveskom

Rady nosíte výraznejšie výstrihy? Správnym doplnkom a ozdobou každého dekoltu v akomkoľvek ročnom období je retiazka s jednoduchým menším príveskom. Retiazka, či už s príveskom, kamienkami, perlou či len tak bez ničoho sa hodí skutočne ku všetkému a dodá vám potrebný šmrnc.

nahrdelnik z priveskom sofia20161122

Výrazný, tzv. „statement“ náhrdelník

Svadby, plesy, oslavy, premiéry… Na takúto príležitosť sa hodí náhrdelník priťahujúci hypnotizujúce pohľady, ktorý dodá udalosti majestátnosť. Výrazný náhrdelník dokáže rozžiariť jednoduchý outfit aj pri menej formálnych príležitostiach.

statement nahrdelnik PS080276N 1

Jednoduchý náramok

Máte už svoj tenký jednoduchý náramok – rafinovane krútený, či zdobený diamantmi, zirkónmi, perlami alebo farebnými kameňmi? Je to totiž skvelý kúsok na každodenné nosenie, ktorý doplní nielen nežný ženský vzhľad, ale zjemní dodá eleganciu aj imidžu manažérky v nohavicovom kostýme.

perlova snura grey pearls necklace

Koktejlový prsteň

Výraznejší prsteň s perlou alebo centrálnym väčším drahokamom púta pozornosť, ideálny je na večerné príležitosti. S takýmto výrazným prsteňom už obvykle veľa ďalších šperkov potrebovať nebudete a skvelo využijete kombináciu s jednoduchým náramkom alebo zapichovacími náušnicami. Ako alternatívu koktejlového prsteňa je možné voliť set kombinovateľných prsteňov, ktoré sa nosia spolu na jednom prste a vytvárajú podobný efekt.

koktejlovy prsten sofia jun ll A-538-1

Hodinky

Okrem praktického využitia sa hodinky stali aj vhodným „šperkom“ dodávajúcim vzhľadu dávku profesionality alebo eleganciu a dômyseľnosť ženskému outfitu.

hodinky ss 16 01405

Tento výber je základom, každá kategória však ponúka veľa možností a variácií, takže sa nemusíte obmedzovať a postupne môžete svoju zbierku dopĺňať. Šperky by vždy mali dopĺňať vašu osobnosť, nie naopak. Každý kúsok vašej zbierky by sa mal dobre nosiť a mal by vás tešiť. Prajeme vám veľa radosti pri nosení šperkov zo SOFIA Jewelry, ktorej predajne nájdete v Bratislave, Trenčíne, Žiline, ale aj v Brne.

chyba