Trápia vás vrásky? Zakývajte im na rozlúčku!

Och, to starnutie. Nemôžeme pred ním utiecť, ale môžeme sa naň aspoň pripraviť. Súčasťou procesu starnutia sú aj vrásky a vrásočky, ktoré môžeme pomocou správnej a včasnej starostlivosti trochu zmierniť.

21.11.2017 08:00
lux factor

Kedy sa pustiť do boja s vráskami?

Prvé vrásky sa začnú objavovať medzi 25. a 30. rokom, v závislosti od typu pokožky. Pri normálnej až mastnej pokožke sa vrásky vyskytnú neskôr, zatiaľ čo pri citlivejšej pokožke sa objavia oveľa skôr. Kedy začať s prevenciou? S kvalitnejšou starostlivosťou o pokožku a vrásky sa odporúča začať už po tridsiatke. Aké opatrenia podniknúť? Máme tu pre vás niekoľko rád.

Výber správneho krému

Keď pominú tie dni, kedy bolo vašej pokožke jedno, aký krém používate, je potrebné si nájsť čas a zistiť, ktorý krém proti vráskam bude vašej pokožke najviac vyhovovať. Iba správnou starostlivosťou a krémom dokážete zabrániť tomu, aby sa drobné, roztomilé vrásky stali veľkými a hlbokými vráskami, ktoré už nie je možné zakryť. Jedným z najúčinnejších pomocníkov v boji proti vráskam je krém proti vráskam Lux-Factor, ktorý je profesionálnou a klinicky vyskúšanou terapiou proti vráskam a starnutiu pokožky. Vhodný je pre všetky typy pokožky, na ktorých spozorujeme hlboké a mimické vrásky a tenké línie.

ziva3

Intenzívny omladzujúci krém

So 100 % prírodným krémom Lux-Factor, ktorý mimochodom NIE je testovaný na zvieratách, môžete dosiahnuť až o 80 % mladší vzhľad pokožky a takisto podporiť prirodzenú regeneráciu vrchnej časti pokožky. Krém Lux-Factor 4D Hyaluron sa od ostatných výrobkov odlišuje predovšetkým tým, že obsahuje výlučne 100% prírodný hyalurón európskeho pôvodu, ktorý má jedinečnú kvalitu. Jedná sa o cennú účinnú látku, ktorá zabezpečuje pozoruhodné výsledky pri zmenšovaní vrások a omladzovaní pokožky. Hyalurón európskeho pôvodu bez škodlivých vedľajších účinkov dlhodobo zabezpečuje hladký a mladistvý vzhľad pokožky a zlepšuje samotnú štruktúru pokožky.

LF Twins
luxfactor 4D

Prečo zbožňujeme krém proti vráskam Lux-Factor?

• viditeľne zmenší mimické vrásky, zaplní hlboké vrásky a vyhladí tenké línie
• obsahuje 100 % prírodný hyalurón európskeho pôvodu, ktorý zabezpečuje dlhodobo hydratovanú pokožku
• preniká pod vrchnú časť pokožky a v hlbších vrstvách pokožku hydratuje zvnútra smerom von
• podporuje prirodzenú regeneráciu pokožky
• pokožku chráni pred škodlivými vonkajšími vplyvmi
• preniká do buniek pokožky a zlepšuje štruktúru pokožky
• pri pravidelnom používaní bude pokožka zdravšia a mladistvejšia
• vhodný pre všetky typy pokožky, aj pre tú najcitlivejšiu pokožku
• klinicky a dermatologicky testovaný

Prírodný krém proti vráskam, ktorý skutočne funguje!

Práve teraz si môžete objednať Lux-Factor 4D Hyaluron krém proti vráskam za propagačnú cenu, s viac ako 50% zľavou, len na Lux-Factor.com alebo prostredníctvom telefónneho čísla +421220922547.

chyba