Dlhé mihalnice môžete dosiahnuť aj bez umelého predlžovania

Túžite po dlhých mihalniciach, no bojíte sa následkov ich predlžovania? Umelé predlžovanie rias naozaj nemusí vždy dopadnúť podľa predstáv.

18.09.2017 08:00
gigalash inzercia
Zdroj: Pixabay.com

Problémy pri umelých zásahoch

Niektorým ženám stačí naniesť maskaru a dlhými a hustými mihalnicami zaujmú všetkých naokolo. Iné majú menej šťastia a len ťažko vyčarujú dlhé riasy. Dokonca im to môže sťažiť aj alergia na maskaru a umelé mihalnice.

Lepenie umelých mihalníc je síce najrýchlejšia cesta k dokonalosti, no aj tá prináša mnoho nevýhod:

● Umelé mihalnice pôsobia často neprirodzene.
● Citlivým očiam môžu spôsobiť začervenanie a slzenie.
● Lepidlo môže vyvolať alergické reakcie.
● Umelé mihalnice môžu poškodiť tie prirodzené a spôsobiť ich vypadanie.
● Je ťažké nájsť kozmetičku, ktorá pracuje s kvalitnými produktmi, a zároveň odvedie kvalitnú prácu.

Namiesto umelého predlžovania mihalníc si preto mnohé ženy radšej pomáhajú klieštikmi. Tie mihalnice vytočia, no je potrebné robiť to správne, aby sa zároveň nepoškodili. Pre niektoré ženy však ani toto nie je riešením, pretože majú príliš krátke mihalnice.

Zdroj: Pixabay.com
gigalash inzercia Zdroj: Pixabay.com

Dlhé mihalnice bez obáv

Vzhľadom na tieto problémy je lepšie najskôr vyskúšať spôsoby, ktoré mihalnice predĺžia prirodzene. Existujú rôzne séra, ktoré umožnia ich predĺženie, väčší objem, a zároveň tmavšie a hrubšie mihalnice.

Prírodné sérum na predĺženie mihalníc Gigalash nanášate 2-krát denne, jednoducho ako očnú linku. Prírodné zložky obsiahnuté v sére zabezpečia predĺženie a zahustenie mihalníc v priebehu krátkeho času. Mihalnice vyzerajú prirodzene a očaria okolie aj bez maskary.

Ako si udržať zdravé mihalnice?

Podporiť rast mihalníc môžete aj zdravým stravovaním, ktoré vám dodá potrebné živiny. Pomôže vám tiež dodržiavanie pitného režimu, ktorý riasy hydratuje. Potierajte viečka a mihalnice prírodnými olejmi, najmä ricínovým alebo aj vitamínom E z kapsuly. Zdravé mihalnice udržíte používaním kvalitných výrobkov a pravidelným odličovaním.

Ak túžite po skutočne zvodnom a krásnom pohľade, čítajte tento špecializovaný blog o skrášľovaní mihalníc, kde získate tipy, vďaka ktorým vám budú vaše oči ľudia závidieť.

chyba