Zabudnite na umelé mihalnice a permanentný make-up obočia čiarkovanou metódou!

V trende je prirodzený vzhľad, preto zabudnite na umelé mihalnice a tak či inak urobené obočie!

12.02.2018 08:20
Lux factor inzercia Foto:

Aj na našom trhu sa našťastie objavilo revolučné sérum na rast mihalníc a obočia, ktoré nadchlo už mnoho známych osobností.

Ultra dlhé mihalnice …

Foto: SHUTTERSTOCK
Lux factor inzercia
…sa stali dostupnejšími ako kedykoľvek predtým! Sérum na rast mihalníc Lux-Factor Eyelash skutočne v 2 až 4 týždňoch viditeľne predĺži, zhustí a vytočí Vaše mihalnice a zároveň zabráni ich lámaniu a vypadávaniu. Na rozdiel od umelých mihalníc, ktoré môžu poškodiť Vaše prirodzené mihalnice, alebo dokonca až vyvolať vypadávanie mihalníc, sa pri nanesení séra Lux-Factor vytvorí tenká ochranná vrstva, ktorá Vaše mihalnice ochráni pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. Účinné látky obsiahnuté v sére na rast mihalníc zabezpečujú silnejšiu štruktúru mihalníc od korienkov až ku končekom, kvôli čomu sú mihalnice plnšie a môžu narásť dlhšie ako obvykle a tiež oveľa pružnejšie.

Prírodné sérum, ktoré NIE je testované na zvieratách

Sérum Lux-Factor Eyelash bolo testované na 4000 používateľoch a výsledky okrem iného ukázali, že sa pri pravidelnom používaní mihalnice predĺžia až o 25% a zväčšia svoj objem až o 85%. Mihalnice po niekoľkých týždňoch taktiež stmavnú až o 2 odtiene a takýmto spôsobom sa vytvorí make-up efekt tmavých mihalníc bez použitia maskary.

Pre bujné obočie

Pred a po 28 dňoch používania séra na rast...
Lux factor inzercia Pred a po 28 dňoch používania séra na rast mihalníc Lux-Factor.
Sérum je vhodné aj pre tie najcitlivejšie oči, pretože nemá úplne žiadne vedľajšie účinky a rovnako úspešne podporuje aj rast obočia.
Lux cosmetics inzercia

Použitím ceruzky na obočie alebo permanentného make-upu obočia čiarkovanou metódou je takmer nemožné sa vyhnúť umelému vzhľadu, pričom sérum len jednoducho nanesiete na časti, kde Vám obočie nerastie a takýmto spôsobom zachováte jeho pôvodný tvar.

Predĺžte si svoje mihalnice a vyplňte obočie aj Vy!

V prípade, ak by ste chceli aj Vy vyskúšať sérum na rast mihalníc, máte teraz jedinečnú príležitosť! Na Lux-Factor.com alebo prostredníctvom telefónneho čísla +421220922547 si ho môžete objednať za propagačnú cenu až s 50% zľavou!

Lux cosmetics inzercia
chyba