Nová ženská zbraň – afrodiziakálne parfumy

Afrodiziakálne parfumy nie sú len také obyčajné voňavky – využívajú znalosti, ktoré si parfuméri odovzdávali po desaťročia, ba dokonca stáročia. Kvalitný parfum vám bez slov pomôže urobiť ten najlepší prvý dojem a získať si partnera, po ktorom túžite. V lete vnímame vône intenzívnejšie, a preto je ideálnym obdobím pre nákup nového parfumu.

08.08.2017 00:00
Zerex inzercia Foto:

Prírodné vône sú najobľúbenejšie afrodiziaká

História parfumov je skutočne bohatá. Omamné kvetinové vône využívali zvodné ženy už v starom Egypte – veď už slávna Kleopatra poznala tajnú moc lupeňov ruží. Práve voňavá ruža patrí medzi hlavné ingrediencie dámskych parfumov, spolu s exotickým jazmínom a korenistým santalovým drevom.

Medzi obľúbené zvodné vône však nepatria len kvetinové arómy. Nemenej lákavé sú aj afrodiziakálne parfumy pre dámy, obsahujúce ovocné tóny. Kombinácia zeleného jablka a citrusov pôsobí hravo a mladistvo a je vhodná pre dámy všetkých vekových skupín. Vôňa citrónu, limetky, grepu, mandarínky či pomaranča sa ideálne hodí na horúce letné dni, nakoľko je osviežujúca a nevtieraná.

Korenie a čokoláda = parfumy pre fajnšmekrov

Skúsené ženy vedia, že láska prechádza cez žalúdok. Preto mnohé obľubujú afrodiziakálne parfumy, ktoré v sebe skrývajú sladké a zároveň provokujúco korenisté ingrediencie z kuchyne. Patrí sem predovšetkým škorica, ktorá pôsobí povzbudivo a dokáže pánom doslova zvýšiť tlak a rozpumpovať krvný obeh. Medzi zvodné vône patrí aj aróma vanilky, čokolády a tekvicového koláča. Práve s týmito netradičnými arómami experimentujú mnohí poprední svetoví výrobcovia parfumov.

Tip na záver: Ak chcete, aby váš parfum skutočne pôsobil ako afrodiziakum a nie jeho opak, nepreháňajte to s dávkovaním. Úplne stačí niekoľko kvapiek, aplikovaných na spánky, krk a zápästia. V lete zvoľte ľahšie, svieže vône – parfumy, vhodné na leto, majú väčšinou svetlú farbu. Ak sa neviete rozhodnúť, vyskúšajte si vzorky parfumov v pohodlí vášho domova.

chyba