Žiadne staré tričká, rozmyslite si aj oblečenie na pláž

Vyfiknutá do práce, na párty a do fitka, ale na pláž beriete staré tričko, pretože sa tak či tak presolí? To je trochu škoda, keď už dáte majland za plavky, vyplatí sa nepodceniť ani ten zbytok. I keď je to len na niekoľko dní v roku. Keď už je dovolenka, tak si ju užite ako hviezda pláže.

20.06.2017 08:00
otto inzercia

Letná dovolenka je obdobie, na ktoré sa každá žena pripravuje s chuťou, nakupuje šortky, šatky, balerínky, sandále, a sexi topy a slnečné okuliare. Avšak keď potom prichádza na pláž so starým tričkom prehodeným cez plavky, celý dojem sa pokazí.

Plážové šaty
Zainvestujte do plážových šiat, takých, ktoré jednoducho hodíte cez plavky, keď práve pôjdete do plážového baru. Vyberte tak, aby boli z jemnej, ľahkej látky a čo najrýchlejšie uschýnali a taktiež aby na nich príliš nebolo vidieť stopy od soli. Čierna farba preto nie je vhodná a ani v teple veľmi pohodlná.

otto saty inzercia

Vsaďte na nejaké farebné, jemné šaty s ramienkom alebo s odhalenými ramenami, s drobnými motívmi – napr. bodky, prúžky či kvetinky.

Parea a sukne
Šatka nazývaná pareo je jedna z najužitočnejších vecí, ktoré so sebou na dovolenku môžete pribaliť. Môžete si ju oviazať okolo pásu a vytvoriť si z nej sukienku, uviazať za krkom a vykúzliť krásne šaty, alebo si na ňu ľahnúť, keď so sebou práve nemáte deku. Dá sa uviazať tak, aby zakryla nedostatky na vašej postave a zvýraznila vaše prednosti.

Ak premýšľate skôr nad plážovou sukienkou, zvoľte trendy vrstvenú, volánikovú sukňu z jemného materiálu. Až si so sukienkou a rozpustenými vlasmi začne hrať morská bríza, budete vyzerať ako romantická víla.

Šortky
U šortiek na pláž platí jednoznačné pravidlo. Hlavne pohodlne, farebne a sexy! Pamätajte na to, že na opálených nôžkach sa stratia strie, zamaskuje sa celulitída a môžete si dovoliť fakt krátke šortky. Džínovinu si nechajte na večer a na pláž voľte skôr pohodlné, bavlnené šortky, upnuté, ale nie tesné – aby vás neobťažovali pri pohybe, a budete za hviezdu.

Zaujímavým trendom sú taktiež plážové nohavičky, ktoré sú väčšinou výrazne strakaté a veľmi široké.

Topy
K sukni, šortkám či šortkám, patrí nejaký štýlový topík. Ak chcete vyzerať nad vecou, zvoľte jednoduché voľnejšie tielko, z ktorého môžete nechať plavky vykukovať. Skvele vyzerajú taktiež krajkové a dierované halenky a samozrejme rozviate prehľadné košele.

otto topy inzercia

Je to trochu veda, ale…
… je to dovolenka, takže musíte vyzerať skvele. Ale zase na druhú stranu, ak cez kopu práce nemáte na nákupy čas, nakúpte kľudne až na dovolenke. V plážových stánkoch je taktiež široký výber.

chyba