Známy svet vôní mení názov - z parfums.sk sa stáva notino

Ak ste už niekedy svojmu partnerovi či partnerke kupovali ako darček kozmetiku alebo parfum, elektronická parfuméria parfums.sk pre vás nie je neznámy pojem.

21.09.2016 08:27
sita inzercia notino Foto:

Od augusta tohto roku zmenil eshop svoj názov aj webovú adresu na notino.sk. Prečo? Možno ste to nevedeli, ale za svoju krátku históriu sa stala spoločnosť natoľko úspešná, že sa rozrástla až do 14 krajín sveta. Jednotná značka pre každý trh sa tak stala nevyhnutnosťou!

Názov sa mení, sortiment ostáva

Kozmetika a parfémy notino sú základom sortimentu a tak, ako doteraz, bude ponúkať eshop širokú paletu originálneho tovaru pre mužov, ženy aj deti. Na výber budete mať viac ako 45 tisíc produktov na zdôraznenie vašej osobnosti prostredníctvom najrozmanitejších vôní. Či už hľadáte najznámejšie značky, ako napríklad Guess, alebo limitované série a modely najexkluzívnejších výrobcov, v sortimente nájdete všetko, čo hľadáte. Samotná webstránka a jej štruktúra sa nemení, rovnako ako kvalitné zákaznícke služby, na ktoré sme boli všetci zvyknutý doposiaľ.

Nielen parfémy, ale aj kozmetika všetkého druhu

Parfuméria notino nie je len o vôni, ale aj o kráse. Čo to znamená? Že tu nájdete nielen parfémy, ale aj inú kozmetiku na každý účel – od pleťovej, cez telovú, až po slnečnú. Blíži sa napríklad koniec leta, no vy si chcete zachovať bronzovú pokožku aj na jeseň? Nie je nič jednoduchšie, ako si objednať napríklad samoopaľovacie prípravky!

Stavte na istotu!

Samozrejme, eshop ponúka len originálny tovar od certifikovaných predajcov, takže sa nestretnete so žiadnymi „fake“ produktmi, ako tomu môže byť v neoverených a neznačkových internetových obchodoch.

Stavte teda na istotu, ktorú poznáte už dlhé roky a nech vás zmena značky nemýli – staré dobré parfums.sk bude ešte lepšie a ešte originálnejšie. Už len nový názov značky to dokazuje viac než výstižne!

chyba