Ako roznežniť mamičku na Deň mamičiek

Druhá májová nedeľa je sviatkom všetkých mamičiek. Aj keď mamy ocenia, že si na ne v ich deň spomeniete, skúste ich tento rok prekvapiť netradične.

20.04.2016 08:00
modre z neba inzercia

Sú to ženy, ktoré milujú svoje rodiny tak veľmi, že často zabúdajú na seba. Ony sú tými, ktoré pofúkajú každú boľačku, keď sme malí. Ponúknu rameno na vyplakanie, keď nás trápia prvé dospelácke starosti. A pomôžu, keď potrebujeme postrážiť svoje deti. Aspoň jeden deň v roku si zaslúžia, aby boli stredobodom nášho vesmíru a cítili, že všetka láska, ktorú do nás investovali, stála za to.

Kytica ruží a pusa na líca sú samozrejmosťou, ale tento rok môžete mamičku prekvapiť naozaj netradične. MODRÉ Z NEBA vie, ako ženy rady maškrtia, a preto pripravilo pre 2 000 dcér a synov možnosť vytvoriť svojej mamičke originálne prianie. Stačí, keď pôjdete na www.orioncokolada.cz a pripravíte osobný odkaz. Potom už stačí len vyplniť svoju adresu a krásny mamičkovský prebal vám príde poštou domov tak, aby ste ho zvládli zavčasu odovzdať.

Obal s prianím pre mamičku síce dostane len 2 000 najrýchlej­ších, ale ani ostatní neprídu skrátka. Všetky ďalšie priania budú mamičkám rozosielané v ich veľký deň e-mailom, stačí len zadať mamičkinu elektronickú adresu a v priebehu dňa ich nenápadne upozorniť, že na ňu v e-maile čaká prekvapenie.

chyba