Na čom si fičí Kristína Farkašová?

Herečka a moderátorka prezradila, prečo počas vysokej školy pravidelne navštevovala tri domácnosti. Čo ďalšie nám o sebe povedala?

11.04.2016 08:00
samsung inzercia farkasova Foto:

Si jednou zo žien, ktoré je možné stretnúť v nákupnom centre nenalíčené?

Pokiaľ nejdem do práce, alebo pokiaľ to nie je nevyhnutné, aby sa ma ľudia nezľakli, tak sa nemaľujem vôbec. Inak mi je to úplne jedno. Okrem toho nosím veľa vecí z oddelenia pre 16-ročné deti, tie mám najradšej.

Tvrdíš o sebe, že máš rada domáce práce…

samsung inzercia farkasova

Ja som chodila upratovať celú vysokú školu. Tri domácnosti! Vtedy som ešte nevedela, že keď je vonku –10 stupňov, tak nemám umývať okná teplou vodou. Tak sa mi raz aj „podarilo“ rozbiť okno. Niektorí ľudia mali v domácnosti fakt veľký neporiadok, no ja som sa už vopred tešila, čo tam všetko budem môcť upratať. Musela som si zároveň uvedomiť, že všade tam, kam dievčatá dočiahnu, sa nedá udržovať poriadok. Aj s tým, že si vedia k skrini pritiahnuť stoličku a vyberať si outfity. Nakoľko mi je čas s deťmi vzácnejší, než neustále zahladzovanie stôp po detských ručičkách, v skrini máme v podstate organizovaný farebný bordel. Ale máme veľa času čítať si.

Počuli sme, že trpíš „úchylkou“ v podobe častého prania. Je to pravda?

Niekedy tomu ani sama nerozumiem. Mám prázdny kôš na bielizeň a kým dovešiam všetko, čo je práve vypraté, vrátim sa a zistím, že kôš je zase plný.

Oslovila ťa v poslednom čase nejaká špeciálna funkcia na pranie?

samsung inzercia pracka

Minule ma jedna práčka oslovila v obchode. Išla som okolo nej a ja som ju pozdravila „Ahooj“ a ona že „Čaau“. Musím povedať, že takto ma už dlho žiadna práčka neoslovila (smiech). Ale naozaj… „fičím“ si na technických vymoženostiach. Možno by mi vyhovovalo, aby sa mi dala práčka lepšie načasovať a aj to, keby mala zlepšené funkcie na pranie, aby sa mi neničilo oblečenie.

Aj vy chcete byť so svojimi módnymi kúskami čo najdlhšie? Zaobstarajte si práčku Samsung AddWash, ktorá umožňuje pridávať bielizeň aj počas prania. Šetrné pranie zaručuje EcoBubble™, čo znamená efektívne pranie aj pri nižších teplotách. Priebeh cyklu vidíte na svojom smartfóne. Práčku AddWash automaticky dostávate s 10-ročnou zárukou na jej motor.

www.samsung.sk

samsung inzercia pracka
chyba