Toto vtipné video zmení vašu Veľkú noc

Predstavte si modelovú situáciu. Je Veľkonočný pondelok, stojíte nič netušiac v kuchyni, po mysli vám behajú len sladučké koláče a voňavé údené... Keď tu zrazu... Po hlave vám steká studená voda. Predstava, z ktorej zamrazí, a to doslova. Musíte sa ísť znova prezliecť, make-up rozmazaný, vlasy ako zmoknuté kura. A teraz ruku na srdce, nemáte chuť povedať oblievaniu NIE?

21.03.2016 09:49

S Veľkonočnou výzvou bude všetko v suchu!

Máte radi výzvy? Lebo presne to robíme, VYZÝVAME VÁS. Prijmite Veľkonočnú výzvu, ktorá znie: „Muži, urobte s tou vodou radšej niečo užitočné.“ Môžu vytrieť dlážku, umyť riad, okúpať psíka, navariť kávu či poliať kvety… Čokoľvek, čo ženy poteší omnoho viac ako oblievačka. Fantázii sa medze nekladú. Pomôžte aj vy šíriť Veľkonočnú výzvu a hrajte o 1× 300 € alebo 35× 20 € TESCO nákupné poukážky. Kliknite na www.velkonocnavyzva.sk a pozvite na ňu svojich potenciálnych kúpačov.

Keď dážď, tak len zlatý

Netreba však zabúdať na to, že Veľká noc je sviatok plný krásnych tradícií a zvyklostí. Tou úplne najkrajšou je čas strávený s rodinou. Všetci sú konečne spolu, môžu si zveriť svoje radosti aj starosti, slastne odfukovať po veľkonočných dobrotách, zatiaľ čo sa príroda prebúdza z dlhého zimného spánku. A presne o to nám ide, aby ste prežili tú najkrajšiu Veľkú noc plnú nezabudnuteľných chvíľ aj vďaka Tescu.

Kvapka na záver

Dúfame, že vás videá pobavili! Na záver, milí muži, ak chcete veľkonočným oblievaním docieliť len to, aby sme boli zdravé a krásne, tak sa nehnevajte, ale vodu túto Veľkú noc prijímame len v užitočnej forme. Za kladné vybavenie našej žiadosti vám srdečne ďakujeme.

PR
chyba