Jarné novinky z Oravy pre atraktívny vzhľad – vás aj vašej domácnosti

Jar klope na dvere a s novým začiatkom máme aj my potrebu po vyčerpávajúcej zime dať všetko do tip-top stavu. Seba aj náš domov. Inšpirujte sa novinkami značky Orava, s pomocou ktorých zažiarite a Vaša domácnosť sa bude skvieť čistá a novými dizajnovými spotrebičmi.

02.03.2016 08:49

Svieže vlny s kulmou na kučery Orava K-231

Orava kulma na kučery K231 červená
Orava inzercia Orava kulma na kučery K231 červená

Všetko sa môže točiť okolo vás, ak sa aj vaše vlasy rozvlnia v rytme jarného slnka! Expertka na kučeravé vlasy sa volá Orava K-231 – vďaka nej si ľahko aj sama doma vytvoríte účes s dlhotrvajúcimi lokňami smerom do tváre, od tváre aj na striedačku s tak prirodzeným vzhľadom, ako by ste boli kučeravá od narodenia. Je totiž vylepšená funkciou naparovania, vďaka ktorej získajú vaše kučery svieži hydratovaný vzhľad. Orava K-231 v žiarivej červenej farbe aj v elegantnom čiernom prevedení umožňuje nastaviť si pri kreovaní účesu sexi dračice aj dámy s decentnými vlnami teplotu aj časovač v troch stupňoch podľa toho, či sa dnes rozhodnete pre voľné, pružné alebo extra silne držiace kučery. Predáva Orava za 69 €.

Hladké či vlnité? S Orava ZV-205 vždy dokonale upravené!

Orava ZV205 1
Orava inzercia Orava ZV205 1

Či sa dnes rozhodnete pre hladký vodopád splývajúci ako závoj do pol chrbta, alebo pre zvlnenú hrivu s veľkým objemom, žehlička na vlasy a krepovačka v jednom Orava ZV-205 je vždy poruke poslúžiť, aby ste očarili. Má dve oddelené žehliace plochy s keramickým povrchom, takže si stačí vybrať, pre ktorý účes sa práve dnes rozhodnete. Jednoduchým posunutím ovládača uzamknete práve nepotrebnú doštičku a pustíte sa do vytvárania účesu. Teplota sa na doštičkách rozkladá rovnomerne po celej ploche, ktorá je dosť široká, aby zachytila a upravila aj hrubý prameň vlasov.

Pri kreovaní účesu tak nestratíte veľa času a celú vašu trpezlivosť. Expertka na vlasy sa automaticky nastaví na 200 stupňov Celzia, disponuje kontrolkou zapnutia a je zhotovená tak, aby sa vám vlasy ani pri každodennom používaní nezničili. Naopak, zdravé a lesklé, budú čerešničkou na torte vášho dokonalého outfitu. Predáva Orava za 20,90 €.

Sexi nôžky s Orava CR-800

Orava CM800
Orava inzercia Orava CM800

Nohy sú našimi oddanými pomocníčkami – bez ohľadu na výšku opätkov či prejdené kilometre. Zaslúžia si našu pozornosť, veď otlaky a zrohovatená kože vyzerajú nevzhľadne a dokážu poriadne potrápiť. Ak práve nemáte čas na návštevu pedikúry, použite „domácu pedikúru“ – rotačný elektrický odstraňovač stvrdnutej kože Orava CR-800. Jeho rýchlo rotujúca hlava účinne, bezpečne a bezbolestne odstraňuje nežiaducu tvrdú a odumretú kožu na pätách. Chodidlá tak budú hladké, hebké na dotyk a krásne na pohľad. Vďaka ergonomickej rukoväti pohodlne sadne do ruky. Funguje na dve 1,5 V batérie typu AA. V príslušenstve nájdete náhradný brúsny valček a čistiacu kefku. Predáva Orava len za 10,90 €.

Neprehliadnuteľná kráska Orava VK-3217

Varná kanvica Orava VK-3217 3
inzercia Orava Varná kanvica Orava VK-3217 3

Prevariť vodu na kávu, čaj či na zaliatie instantnej polievky alebo zdravej kaše? Naša verná pomocníčka, varná kanvica, to zvládne za pár sekúnd. Už sme si na ňu zvykli a automaticky po nej siahame. Stala sa pre nás takou samozrejmosťou, že ju už v interiéri, takpovediac, prehliadame. Varná kanvica Orava VK-3217 v siedmich farebných vyhotoveniach vás však svojou krásou očarí a zaručene si ju všimnete. Je vyrobená z antikora, naraz prevarí až 1,7 litra vody a má praktické vyberateľné sitko na filtrovanie prevarenej vody pri nalievaní do šálky či do hrnčeka. Predáva Orava za 26,90 €.

Vysávanie vás viac nevysaje – s Orava VY-240 A!

Orava vysávač VY240A
Orava inzercia Orava vysávač VY240A

Každý deň sa môže vaša domácnosť skvieť bez jedinej omrvinky či chuchvalcov prachu. Stačí mať v kúte postaveného pomocníka, s ktorým vás už vysávanie nevysaje – naopak, obľúbite si ho ako každodenný šport. V príhodnej chvíli stačí „tasiť“ a všetky smietky, prach či chlpy po domácich miláčikov to majú zrátané. Bezvreckový tyčový vysávač Orava VY-240 A v sebe kombinuje kvality klasického vysávača s ručným: je ľahučký, dobre sadne do ruky, možno ho používať v mini verzii aj s tyčou, aby ste sa vyhli zohýbaniu, ba dokonca s flexibilnou predlžovacou hadicou na spôsob klasického vysávača. Váži len 2 kilá, takže vám nebude zaťažko povysávať s ním nielen prach z klávesnice, ale aj väčšie koberce, pavučinu v rohoch, prach medzi matracmi či s jeho pomocou poštekliť radiátorom rebrá. Ak by ste ho chceli používať dlhšie, oceníte praktický popruh na zavesenie na plece. Má príkon 900 W, sací výkon 130 W a tichú prevádzku. Funguje na zapojenie do siete – s takmer 5-metrovou šnúrou dočiahne aj na tú najzastrčenejšiu smietku. Predáva Orava za 44,90 €.

Široký sortiment spotrebičov bielej a čiernej techniky hľadajte na www.orava.eu

chyba