Rozmaznávajte svoju pokožku každý deň s novými Fa Magic Oils

Pocit ako v luxusných kúpeľoch si teraz môžete vychutnať aj v pohodlí domova. Nový rad telovej kozmetiky Fa Magic Oils obsahuje vzácne olej pre hodvábne hladkú pokožku. Fa Magic Oils prichádza s dvomi osviežujúcimi vôňami – ružový jazmín a modrý lotos. Fa Magic Oils k dispozícii ako sprchové gély, pena do kúpeľa a tuhé mydlo.

22.06.2015 08:00
henkel inzercia

Doprajte si chvíľku pre seba a rozmaznávajte svoju pokožku každý deň. S novým radom Fa Magic Oils sa tento sen môže stať skutočnosťou. Nový rad produktov od značky Fa v sebe spája tri najdôležitejšie požiadavky spotrebiteľov v jednej inovatívnej receptúre. Má povzbudzujúce účinky, čistí pokožku a počas sprchovania vytvára bohatú penu – bez toho, aby na pokožke zanechal mastný film.

Kúzlo dvoch aromatických vôní
Fa Magic Oils poskytujú výživnú starostlivosť pre vašu pokožku. Vôňa ružového jazmínu a modrého lotosu evokujú okamih magického pôžitku pre vašu dušu.

Henkel inzercia

Názov „jazmín“ pochádza z arabčiny a znamená „voňavý olej". Po tisíce rokov bol tento kvet obľúbeným pre svoju príjemnú vôňu a teraz sa stal inšpiráciou pre nové Fa Magic Oil ružový jazmín.

Fa Magic Oil modrý lotos uchváti vaše zmysly jemnou a delikátnou vôňou modrého lotosu – kvetu, ktorý bol obdivovaný pre svoju krásu a slúžil ako okrasná rastlina v starovekého Egypte.

Nový rad Fa Magic Oils nájdete už teraz vo vašich obchodoch.

chyba