Štyri úchvatné účesy, vďaka ktorým budete samy sebou a zažiarite!

Nadčasové, kozmopolitné, trendové, ale stále originálne – také sú nové účesy z dielne Schwarzkopf - Schwarzkopf Looks 2015. Ich autorom je ako doposiaľ dvorný kaderník a stylista Armin Morbach, ktorý spojil sily s celebritným fotografom Mariom Testinom. Obaja umelci našli inšpiráciu pre tohtoročnú kolekciu trendových účesov v uliciach metropol Švédska, Francúzska, USA či Japonska.

08.06.2015 08:00
collage henkel

„Urobte si účes, na aký máte práve chuť,“ takto vyjadril myšlienku celej kolekcie hviezdny fotograf Mario Testino. „Je len na vás, či chcete vyzerať sexi a divoko, alebo cool a uvoľnene,“ dodáva s tým, že každý jeden z účesov si môžu ženy prispôsobiť svojej osobnosti a situácii.

henkel1 inzercia

Drzý Micro Fringe

Mestský, moderný s jasným odkazom – taký je Micro Fringe, ktorý vyjadruje jednoznačný postoj každej silnej ženy. Je vhodný pre kreatívne dámy, ktoré sa chcú prejaviť. Tento look charakterizuje ultra krátka ofina, ktorá rámuje tvár a zvýrazňuje jej črty. Hladká štruktúra dokonale strihaného strihu sa bude vynímať na zdravých, lesklých a hladkých vlasoch rôznej dĺžky.
1404682_TAFT_SB_Ulimate_Women_06.indd
Precízny strih v tmavom farebnom prevedení nechá vyniknúť ženské oči a pery a dodá jeho nositeľke tajomný, drzý ale aj elegantný šmrnc. Micro Fringe si priam pýta tmavé vlasy, zvýraznia ho odlesky fialovej, čiernej alebo modro-čiernej.

A ako si účes Micro Fringe udržiavať doma? Vlasy si vyfénujte pomocou okrúhlej kefy na vlasy a použite pri tom penové tužidlo Taft Ultimate. Finálny tvar a jednotlivé kontúry strihu môžete ešte zvýrazniť a vyhladiť žehličkou a zafixovať lakom na vlasy Taft Ultimate, ktorý navyše zintenzívni ich lesk,“ radí Armin Morbach.

henkel2 inzercia

Hravý Pastel Story

Stačí pár prameňov inej pastelovej farby a váš účes bude rozprávať nový príbeh – to je úlohou práve tohto jednoduchého, jemného a uvoľneného trendu. Pastelové pramienky v blond vlasoch celkový look zjemnia a dajú mu úplne nový rozmer. Pri tomto looku nemusia byť vlasy veľmi lesklé, Armin Morbach odporúča použiť aj púder na vlasy.
ultime
S jednoduchým oblečením pôsobí dievčensky, s legínami a teniskami „rockersky“ a v kombinácii s farebným kabátom sa za vami každý otočí.

„Aby vaše blond vlasy vyzerali zdravo a sviežo, použite šampón určený špeciálne pre ne. Odporúčam zosvetľujúci šampón essence Ultîme Citrus+Oil Blond & Bright, ktorý im dodá potrebnú starostlivosť a oživí blond farbu,“ hovorí Armin Morbach.

henkel3 inzercia

Rebelský Double Square

Charakteristickými sú pre účes rebélia a vzdor. Ženy s týmto lookom budú priťahovať pozornosť všade, kam prídu. „Tento look je vhodný pre emancipovanú ženu, Janu z Arku v uliciach,“ dodáva Armin Morbach.
henkel palette inzercia
„Pokojne môže váš účes vyzerať ako včerajší bob,“ vysvetľuje rebéliu tohto looku Armin Morbach. S čiernym kostýmom alebo červenou večernou róbou sa stane vaším osobitým módnym rukopisom.

Dvojfarebný strhujúci efekt Schwarzkopf Looku Double Square dosiahnete dvoma odlišnými červenými odtieňmi ako napríklad Palette Perfect Care Color odtieň 575 sýtočervený a odtieň 678 rubínovočer­vený.

henkel4

Ženský Backcomb Grunge

Nežné dievčatko, ale aj sexi femme fatale – ako len chcete, look Backcomb Grunge si môžete upraviť podľa svojich predstáv a chutí. Vlasy by však mali mať dĺžku aspoň po bradu, aby sa dali zopnúť do voľného chvosta.
ultime spray
Je na vás, či sa rozhodnete pre cestičku nabok alebo na stred, záleží len na tom, aby vlasy dokonale olemovali tvár.

Pri úprave účesu použite sprej styliste Ultîme Sea Salt Beach Look a vlasy tupírujte, až kým nebudete mať poriadnu leviu hrivu. Začešte vlasy dozadu a pritlačte prstami. Zopnite do copu v strede hlavy, alebo nabok.

chyba