Odličovanie: rutina alebo rituál?

Asi každý z nás má svoje obľúbené činnosti. Niektoré z nich nám len tak spríjemňujú deň, ďalšie zlepšia náladu, keď sme možno smutní a iné robíme práve preto, že sa pri nich cítime fajn. Presne tak je to s odličovaním. Niekto ho berie ako rutinu a niekto má z neho priam rituál.

20.04.2015 08:00
bioderma inzercia vizual

Vďaka odličovaniu odstraňujeme z pleti nielen make-up, ale aj nečistoty bežného dňa a tiež produkty látkovej výmeny. Pokiaľ pleť dokonale vyčistíme, pripravíme ju tak na nasledujúcu starostlivosť, či už denný alebo nočným krémom, sérom. Účinné zložky z produktov určených na starostlivosť o pleť sa jednoducho vstrebajú do pokožky. Dôležitá je nielen technika, dôkladnosť a pravidelnosť odličovania, ale tiež výber odličovacích produktov.

Bioderma inzercia
Moderným a šetrným spôsobom odličovania je micelárna voda. Micelárna voda je čistá voda obohatená o mikroskopické sférické častice nazývané micely. Micely tvoria látky, ktoré sa svojim zložením blížia biológii kožných buniek, preto je táto voda veľmi jemná a šetrná k pokožke. Odlíči pleť v jednom kroku. Objaviteľom revolučnej technológie je spoločnosť LABORATOIRE BIODERMA, ktorá vďaka micelárnej vode spôsobila revolúciu v odličovaní. Ženy si micelárnu vodu zamilovali a vďaka nim sa na svete predá každé 3 sekundy jedna micelárna voda. Sensibio H2O micelárna voda ráno osvieži a večer odstráni aj vodeodolný make-up. Zanecháva pokožku čistú, zamatovo hebkú a upokojenú. Bioderma odporúča na odličovanie najpredávanejšie tampóny BEL.

Vyskúšali ste už Sensibio H2O micelárnu vodu? Teraz ju môžete získať zadarmo v cestovnom balení. Stačí kliknúť na www.odlicovanie.sk, zaregistrovať sa a počkať si na balíček.

Exkluzívne v lekárni.
www.bioderma.com

chyba