Pomáhame vám nájsť lekára či inú zdravotnú starostlivosť

Všetci by sme sa mali snažiť žiť tak, aby sme pomoc lekára potrebovali čo najmenej. To znamená, starať sa o svoje zdravie a usilovať sa o zdravý životný štýl, ktorý sa nezaobíde bez kvalitného jedálnička, pitného režimu, pohybu, spánku a, samozrejme, pozitívneho myslenia.

30.04.2023 00:00
okuliare, union,pr Foto:

Avšak v živote prídu okamihy, keď sa napriek úsiliu bez lekárskej opatery nezaobídeme. V týchto situáciách nás zdravotná poisťovňa Union nenechá napospas osudu a pomôže s nájdením lekára či inej zdravotnej starostlivosti.

Zdravotné poistenie so špeciálnymi výhodami nájdete len u nás

Podľa platnej legislatívy musia byť zdravotne poistení v niektorej zo zdravotných poisťovní všetci, ktorí majú trvalý pobyt na Slovensku. Na základe toho je im poskytovaná zdravotná starostlivosť v rozsahu stanovenom zákonom.

Zdravotné poistenie v poisťovni Union sa vyznačuje špeciálnymi výhodami v oblasti poskytovania zdravotnej starostlivosti, prevencie, liečby v zahraničí, doplatkov za lieky a aj pri hľadaní lekára či poskytovateľa zdravotnej starostlivosti.

Lekárov je málo, s nami sa k nim dostanete ľahšie

Možno sa vám už stalo, že vás obvodný lekár poslal k špecialistovi. Ten v mieste bydliska však bol buď plne obsadený, alebo mal dlhé čakacie doby. Tak ste obvolávali špecialistov v iných kútoch Slovenska.

Problém je v tom, že lekárov na Slovensku je málo a mnoho z nich je v dôchodkovom veku, čiže nie je v ich silách vybaviť všetky požiadavky pacientov. Avšak šancu, či sa dostanete ku konkrétnemu lekárovi či zdravotnej starostlivosti, zvyšuje aj zdravotné poistenie.

Zdravotná poisťovňa Union sa usiluje o dostupnosť zdravotnej starostlivosti tým, že má zazmluvnených najviac lekárov spomedzi všetkých zdravotných starostlivostí a všetky nemocnice v rámci Slovenska.

Okrem toho zdravotné poistenie v poisťovni Union ponúka možnosť objednať sa na extra hodinu a pomáha nájsť lekára a poskytovateľa zdravotnej starostlivosti. Ak chcete čerpať tieto a ďalšie benefity, a ste v inej poisťovni, riešením je zmena zdravotnej poisťovne.

Naša zdravotná poisťovňa pomáha nájsť lekára a zdravotnú starostlivosť

Ak aktuálne hľadáte obvodného lekára, špecialistu alebo zdravotnú starostlivosť, môžete využiť online služby alebo osobnú asistenciu v rámci zdravotného poistenia v poisťovni Union. S čím všetkým vám pomôžu?

S hľadaním obvodného lekára, gynekológa i zubára

Pri hľadaní všeobecného lekára, gynekológa i zubára platí, že ku konkrétnemu odborníkovi spadáte podľa miesta trvalého bydliska. Samozrejme, voľba lekára je slobodná a môžete si vybrať aj iného, napríklad na základe referencií a podobne.

S nájdením očného lekára a poskytnutím benefitom za ošetrenie

Poisťovňa Union je u svojich poistencov obľúbená aj z dôvodu poskytovania pestrej palety benefitov. Čo sa týka očného vyšetrenia, tak svojim poistencom ponúka benefit v hodnote 50 eur za komplexné vyšetrenie očí a 30 eur za vyšetrenie optickou koherentnou tomografiou.

Avšak platí to len pre vybrané kliniky, s hľadaním ktorých vám v Unione pomôžu online, alebo formou osobnej asistencie.

S hľadaním špecialistov i dostupnejšími termínmi na vyšetrenie

Zdravotná poisťovňa Union pomáha aj s hľadaním zmluvných špecialistov, hospicov, jednodňovej či ošetrovateľskej zdravotnej starostlivosti, psychológa či psychiatra čo najbližšie k bydlisku poistenca.

Nie je žiadnym tajomstvom, že na termíny na MR, CT, MMG či sono sa v niektorých regiónoch čaká niekoľko týždňov až mesiacov. Poisťovňa Union však ponúka svojim poistencom dostupnejšie termíny na rádiologické vyšetrenia, pretože spolupracuje s viacerými zdravotníckymi zariadeniami v rámci celého Slovenska.

Čo je však dôležité, nie každý je zdatný v moderných technológiách. Platí to najmä pre tých skôr narodených .Ak si neviete poradiť s online vyhľadávaním, môžete využiť osobnú asistenciu prostredníctvom zákazníckeho centra.

chyba