Kedy rozmýšľať nad stoličkovým výťahom

Máte Vy alebo Vaši blízki problém prejsť po schodoch? Nie ste jediný. Čo sa začína ako zdanlivá nepríjemnosť, môže časom prerásť do väčšieho problému.

18.04.2023 00:00
anmo, pr nepouzivat

Kedy je čas niečo s tým robiť? Prinášame Vám niekoľko tipov a odporúčaní, ktoré Vám môžu pomôcť určiť, kedy je správny čas porozmýšľať nad inštaláciou stoličkového výťahu.

anmo, pr nepouzivat

1. Keď sa o Vás obávajú Vaši blízki

Začínajú sa členovia Vašej rodiny obávať o Vašu bezpečnosť pri prekonávaní schodov? Mali ste rozhovor o tejto téme s Vašimi deťmi alebo vnúčatami? Prípadne s priateľom alebo susedom? Pokiaľ Vaši blízki prejavujú obavy o Vaše pohodlie a nie sú istí, či dokážete kráčať po schodoch bez pomoci, je možno vhodný čas zamyslieť sa. Ide o Vašu bezpečnosť a v konečnom dôsledku o Vaše zdravie.

anmo, pr nepouzivat

2. Keď sa prekonávanie schodov mení na prekážkovú dráhu

Možno to poznáte – potrebujete vyjsť na vyššie poschodie, pretože si niečo chcete zobrať, príp. sa potrebujete dostať do kúpeľne. Cesta, nad ktorou ste sa predtým ani nezamysleli, sa stala náročnou a nepohodlnou. Na to, aby ste sa dostali na vyššie poschodie, musíte vykonať nezvyčajné úkony, ktoré predtým neboli nutné. Napríklad, pokiaľ potrebujete použiť všetky štyri končatiny na to, aby ste sa dostali hore, vystavujete sa značnému nebezpečenstvu.

anmo, pr nepouzivat

3. Keď Vás kráčanie po schodoch neprimerane unavuje

Prejdete hore po schodoch, prípadne zídete dole a vyčerpá Vás to natoľko, že to má vplyv na Vašu energiu po zvyšok dňa? Trvá Vám prekonanie schodov neprimerane dlho? Stoličkový výťah Vám dokáže ušetriť čas a úsilie, ktoré by ste inak museli venovať náročnému prekonávaniu schodov. Mnoho ľudí zistí, že po inštalácii stoličkového výťahu, sú zrazu aktívnejší a majú čas venovať sa veciam, ktoré sú pre nich naozaj dôležité.

anmo, pr nepouzivat

Čo s tým môžete robiť?

Pomenujte a vyslovte svoje obavy. Zdôverte sa s Vašimi problémami rodine alebo blízkym. Alebo, pokiaľ sa obávate o blízkeho človeka, ktorý čelí podobným ťažkostiam, otvorene sa porozprávajte o tom, čo Vás trápi.
anmo, pr nepouzivat
anmo, pr nepouzivat

Inštalácia schodiskovej sedačky alebo iného zdvíhacieho zariadenia u Vás doma nie je taká nedostupná, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Na kúpu tohto zariadenia môžete totiž získať príspevok od štátu až do výšky 98% z jeho ceny. Oslovte nás a porozprávajte sa s našimi odborníkmi. Spoločný rozhovor im pomôže pochopiť Vaše požiadavky a potreby. Pri osobnej návšteve zmerajú Vaše schody, navrhnú to správne riešenie na mieru a pomôžu Vám s vybavením financovania stoličkového výťahu. Osobná konzultácia a návšteva je bezplatná a nezáväzná. Vypracujeme Vám projekt, ktorý môžete potom prebrať s Vašimi blízkymi.

anmo, pr nepouzivat

Zavolajte nám na bezplatné telefónne číslo 0800 500 082, prípadne vyplňte náš formulár a naši pracovníci sa s Vami skontaktujú.

anmo, pr nepouzivat
anmo, pr nepouzivat
chyba