Konopné riešenie vašich problémov nielen pod stromček

Na Vianoce si prajeme byť v tej najlepšej kondícii a nechceme si vianočnú pohodu nechať prekaziť žiadnymi zdravotnými ťažkosťami. Nielen však v predvianočnom období, ale aj po celý rok by sme mali myslieť na psychické a fyzické zdravie seba a svojich blízkych, aby potom nevznikol väčší problém, ktorý už nebude mať jednoduché riešenie.

08.12.2022 00:00
Simply you, pr, Foto:

V posledných rokoch sa stali veľkým hitom prípravky s obsahom konopného extraktu a preto, pokiaľ chcete pred Vianocami urobiť niečo so svojim zdravím, či pre svojich najbližších ešte nemáte vianočný darček, potom čítajte ďalej. Prevedieme vás hneď niekoľkými tipmi.

Strašiak menom cholesterol

Cholesterol sa v posledných rokoch stáva problémom čím ďalej väčšieho počtu obyvateľov. V ľudskom tele je síce cholesterol prítomný celkom prirodzene, pretože sa nachádza v každej bunke nášho tela a je pre organizmus nevyhnutný. Vo výraznej miere ho prijímame aj v strave. Problém nastáva, pokiaľ sa dostane väčšie množstvo do krvi. Zvýšený cholesterol sa síce na človeku nijako neprejavuje, ani ho nijako neobmedzuje, no v tých najhorších prípadoch môže človeka stáť mnoho. Predovšetkým pri vianočných návštevách si doprajeme viac nezdravých jedál, sladkosti či alkoholu, čo telu nie je vôbec prospešné. Po týchto hodoch by sme sa mali zamerať na pestrý a vyvážený jedálniček plný ovocia, zeleniny, celozrnného pečiva a kvalitných tukov. Odporúča sa do svojej dennej rutiny zaradiť dostatok pohybu a obmedziť stres. Ďalším vhodným riešením môže byť tiež výživový doplnok z lekárne CannamediQ® Cholestmizin. Je na báze monokalínu z červenej ryže a zeleného čaju, ktorý znižuje hladinu cholesterolu. Vďaka obsiahnutému extraktu pestreca mariánskeho a zeleného čaju priaznivo obmedzuje absorpciu cholesterolu a upravuje pomer HDL (tzv. „dobrého“ cholesterolu) a LDL (tzv. „zlého“ cholesterolu). Obsiahnuté aktívne konopí blahodarne pôsobí na celý kardiovaskulárny systém.

odkaz
Simply you, pr, nepouzivat

Vianoce nie sú stres, Vianoce sú o radosti

Všetci sa určite zhodneme na tom, že hoci sú Vianoce tým najkrajším obdobím v roku, predvianočné prípravy, upratovanie, zhon a zháňanie darčekov v preplnených obchodoch je obdobím stresu a migrén. Práve to ovplyvňuje naše duševné zdravie a celkovú kondíciu. Nenechajme si toto obdobie plné radosti a lásky znepríjemniť starosťami, ktoré často krát ani neviete ovplyvniť. Doprajte si dostatok odpočinku a venujte sa svojej rodine a blízkym. Pokiaľ vás migréna predsa len vyradí z prevádzky, sústreďte sa na to, ako sa jej vyhnúť. Okrem úpravy životosprávy môže byť výrazne nápomocná aj aromaterapia či bylinky. Ako prevencia záchvatov bolesti hlavy či zmiernenie stresu sa odporúča napríklad pomerne bežne bakopa známa aj pod názvom brahmi. A práve tú nájdete v zložení výživového doplnku CannamediQ® Neuroregen. Navyše tento prípravok kombinuje T-tryptofán a valeriánu spolu s medovkou, ktoré podporujú psychickú pohodu a redukujú stres, podráždenie, zlepšujú kvalitu spánku. Prírodné zloženie Neuroregenu na báze konopí a rastlinných extraktov zabezpečuje vysokú účinnosť a maximálnu bezpečnosť užívania bez vedľajších účinkov.

odkaz
SYimply you, Cannamedi Q, pr, nepouzivat

Dvíha vám to tlak?

Problémy s krvným tlakom sa objavujú vo vyspelých krajinách často a sú dôsledkom moderného životného štýlu. Vysoký krvný tlak patrí medzi jedno z najčastejších ochorení kardiovaskulárneho systému a často je tento stav označovaný ako „tichý zabijak“. K najčastejším príčinám zvýšeného tlaku patrí nedostatok pohybu, nadváha, prejedanie, nedostatok spánku, častý stres, či fajčenie, pitie alkoholu alebo konzumácia veľkého množstva soli. Pokiaľ medzi vašimi blízkymi máte niekoho koho trápi krvný tlak alebo mu zdravý spôsob života príliš veľa nehovorí, darujte mu pod stromček CannamediQ Hypetezin. Tento výživový doplnok s obsahom aktívneho konopí, ktoré je doplnené o ďalšie účinné látky ako je vinič hroznorodý či hloh pomáha k modulácii krvného tlaku a zachovaniu dobrého stavu srdca, ciev a celého kardiovaskulárneho systému. Toto vyladené zloženie je navyše doplnené o vzácny šafran, ktorý podporuje duševnú a fyzickú pohodu, zmierňuje podráždenosť a napätie, ktoré majú negatívny vplyv na krvný tlak.

odkaz
Simply you, pr, nepouzivat

Starostlivosť o kĺby je stávkou na istotu!

Pokiaľ stále rozmýšľate, čo darovať svojim starým rodičom, ktorí sa stále sťažujú na problémy s pohybovým aparátom, práve výživový doplnok CannamediQ Ortopeden s obsahom kurkumy ale aj aktívneho konope a iných prospešných látok, môže byť tou správnou voľbou. CannamediQ Ortopeden obsahuje mimoriadne vysoké množstvo glukozamínu v dennej dávke, aktívny konopný extrakt a extrakt kurkumy pre špičkovú kondíciu a dokonalú hybnosť kĺbov, dobrý stav kostí aj posilnenie celého pohybového aparátu. Navyše je tento prípravok doplnený aj o vitamín C pre podporu tvorby kolagénu v kĺbových chrupavkách a kostiach. Babičky a deduškovia mnohokrát na Vianoce ani nechcú nič iné len zdravie a blízkosť tých najmilovanejších.

odkaz
Simply you, pr, nepouzivat

© Autorské práva vyhradené

chyba