Obdarujte svojich blízkych vianočnými darčekmi z lekárne

Vyvolávajú vo vás blížiace sa Vianoce stres a úzkosť? Neviete, čím tento rok obdarovať svojho partnera? Lámete si hlavu, čím potešiť svojich rodičov pod stromčekom? Chcete svojej kamarátke alebo sestre darovať originálny darček? A čo vaše ratolesti? Nezúfajte, pripravili sme si pre vás pár skvelých tipov na vianočné darčeky z lekárne!

06.12.2022 00:00
Simply you, pr, nepouzivat Foto:

Pre zábudlivé babičky a deduškov

Vyberať vianočný darček pre prarodičov je vždy najzložitejšie, častokrát sú skromní a ich odpoveď je väčšinou, že nič nepotrebujú a my si nemáme robiť starosti. Preto je najlepšie darovať im darček vo forme zdravia. Pokiaľ ich trápia problémy s pamäťou a častým zabúdaním, bude pre nich tým pravým darčekom výživový doplnok GINKGOMAX + BACOPA + LECITÍN od DA VINCI ACADEMIA. Je unikátny svojim posilneným zložením s obsahom extraktu Ginkgo biloby, ktorý prekrvuje a vyživuje mozgové tkanivo a posilňuje pamäť. Vďaka obsahu Lecitínu prípravok podporuje regeneráciu nervových buniek a pomáha zlepšiť sústredenie. Bacopa zas pomáha stimulovať myslenie. Tieto látky pôsobia synergicky a výrazne účinnejšie, ako keby pôsobili oddelene.

odkaz
Simply you, pr, nepouzivat

Čo poteší každú ženu?

Trafiť sa do vhodného darčeka pre ženu je niekedy naozaj náročné. Každá žena má iný vkus na oblečenie, šperky či parfumy. S darčekom v podobe kozmetiky, však nešliapnete vedľa. Vašu sestru či kamarátku určite poteší kvalitný prípravok z lekárne, PLANTHÉ Hyalurónové sérum, ktoré vďaka jedinečnej kombinácii kyseliny hyalurónovej s ďalšími prírodnými látkami pleť hydratuje, efektívne vyživuje a omladzuje. Vďaka prírodným účinným látkam chráni kolagénové, elastínové štruktúry v koži a udržiava pevnosť a elastickosť pleti, čím pleť udržiava vypnutú, vyhladenú a obmedzuje tvorbu vrások. Navyše určite poteší svojou sviežou kvetinovou vôňou. Maminkám a starším dámam darujte PLANTHÉ Retinol sérum, ktoré vďaka unikátnemu zloženiu s prírodnými rastlinnými olejmi farmaceutickej kvality a extraktami viditeľne vyhladzuje aj hlboké vrásky. Sérum redukuje prejavy starnutia, stimuluje obnovu kožných buniek a tiež syntézu kolagénu, čím redukuje vrásky a pigmentové škvrny. Pôsobí tiež aj proti ich ďalšiemu vzniku.

odkaz
Simply you, pr, nepouzivat

Pre novopečené maminky

Po pôrode prechádzajú vlasy maminiek zaťažkávacou skúškou. Kvôli zmene hladiny estrogénu dochádza u žien okolo tretieho až šiesteho mesiaca po pôrode k výraznejšiemu vypadávaniu vlasov. Behom tohto obdobia môžu maminky prísť až o 30 % svojich vlasov. Zhoršuje sa aj ich kvalita. Vlasy sú suché, lámu sa a končeky majú vyššiu tendenciu sa štiepiť. Tento stav môže pretrvávať aj niekoľko mesiacov. Máte vo svojom okolí novopečenú maminku a chcete ju na Vianoce obdarovať darčekom, ktorý naozaj ocení? Skúste sa v lekárni poobzerať po prípravku na podporu rastu vlasov. Medzi maminkami je veľmi obľúbený výživový doplnok DonnaHair® Forte so zvýšeným obsahom aminokyselín, pivovarských kvasníc a biotínu, ktorý pomáha pri zvýšenom vypadávaní vlasov, podporuje prirodzenú kvalitu vlasov a ich pevnosť. Navyše je obohatený o extrakt žihľavy dvojdomej, ktorá podporuje tvorbu keratínu. Ten tvorí až 90 % vlasu a jeho najdôležitejšou súčasťou sú aminokyseliny. V každej tobolke DonnaHair® Forte nájdete aminokyseliny hneď tri – metionín, cysteín, tyrozín, ktoré sú kľúčové pre štruktúru a zdravie vlasu. Zloženie prípravku je navyše špeciálne prispôsobené pre potreby tehotných a dojčiacich žien. Teraz v ponuke aj limitovaná edícia s luxusnými náušnicami DonnaHAIR® s krištáľmi Swarovski®.

odkaz
Simply you, pr, nepouzivat

Ochráňte zdravie manžela aj detí

Nenechajte nič na náhodu a podporte imunitu svojej rodiny. Kvalitné a osvedčené výživové doplnky sú plné vhodných a hlavne prospešných látok, ktoré telo v dobe prechladnutia potrebuje. Krásnym darčekom vo forme podpory zdravia bude pre manžela výživový doplnok Imunit® Hliva ustricová 800 mg s rakytníkovým olejom a echinaceou. Okrem vysokého obsahu sušenej hlivy (800 mg v dennej dávke), ktorá je okrem iného bohatým zdrojom betaglukánov, v nej nájdete aj rakytníkový olej, echinaceu a nukleotidy. Selén navyše komplexne udržuje obranyschopnosť a prirodzenú imunitu. Pre vaše ratolesti môžete zvoliť Hlivu ustricovú PRE DETI s rakytníkom JACK HLÍVÁK. Svojim unikátnym zložením s prírodnými certifikovanými betaglukánmi z hlivy ustricovej, extraktom z rakytníka a ďalšími vitamínmi sa tento výživový doplnok stáva jedinečným na trhu. Vďaka obsiahnutému selénu prípravok posilňuje obranyschopnosť organizmu, vďaka jódu zabezpečuje normálny rast detí. Navyše s darčekom, ktorý deti zabaví vo forme vystrihovačky, s ktorou si budú môcť postaviť svoj vlastný morský svet.

odkaz
Simply you, pr, nepouzivat
chyba