Ježiško tento rok nakupuje v lekárni

Akonáhle november zaklope na dvere, väčšina z nás sa už začína pripravovať na Vianoce. Niekedy môže byť vymýšľanie a zháňanie darčekov ešte viac stresujúce, ako by sme si mohli myslieť. Pokiaľ teda stále premýšľate čím svojich blízkych na Vianoce potešiť, inšpirujte sa našimi tipmi.

24.11.2022 00:00
Simply you, pr, nepouzivat Foto:

Darčeky pre maminku či kamarátku

Každá žena rada o seba dbá, rada sa rozmaznáva a predovšetkým túži cítiť sa krásna v každej situácii. Maminke, sestre, kamarátke či babičke urobíte radosť s produktmi, ktoré sa venujú starostlivosti o pleť. Pleťovými olejčekmi či vlasovou výživou nešliapnete vedľa. Čím ale rozhodne urobíte žene radosť? Keď jej uľahčíte prácu a urýchlite jej rannú rutinu. Že taký prípravok neexistuje? Trhákom tohtoročných Vianoc, bude sérum Mihalnicové hnojivo. Pravidelným užívaním séra sa už za pár týždňov bude každá žena pýšiť nekonečne dlhými a hustými mihalnicami s fascinujúcim objemom. Zo svojej kozmetickej rutiny teda bude môcť odložiť maskaru, lepenie umelých mihalníc či strácať čas pravidelným predlžovaním mihalníc v salóne.

Sérum zabezpečuje rýchlu a efektívnu stimuláciu rastu mihalníc, obmedzuje ich vypadávanie a celkovo zlepšuje kvalitu, dĺžku, hustotu aj objem mihalníc. Vhodné je aj na obnovu rastu obočia napríklad po nešetrnom pretrhávaní. Koncentrované zloženie spája účinky jedinečnej zložky Genisteín, stimulujúci rast nových mihalníc, kofeín, biotín, kreatín obnovujúci keratínové bunky a regeneruje mihalnice, v zložení nechýba ani ošetrujúci panthenol.

odkaz
Simply you, pr, nepouzivat

Ideálny darček pre „tých aktívnych“

Fyzická aktivita je pre ľudský organizmus prospešná a hlavne potrebná. A každý nadšený športovec vie, aká dôležitá je starostlivosť po športe, aby si udržal svoje kĺby a svaly v tej najlepšej kondícii. Preto svojim aktívnym priateľom, rodičom či kolegom venujte starostlivosť zameranú na bolesť svalov a kĺbov. Konopné mazanie Thermolka rýchlo a účinne uľaví pri ťažkostiach s natiahnutými svalmi, stuhnutými kĺbmi či bolesti chrbta. Predovšetkým jej hrejivý efekt ocenia ľudia, ktorí sú náchylní k studeným končatinám. Thermolka obsahuje patentom chránenú kombináciu konopného oleja a sibírskej jedle, gaštanu, vanilky a kapsaicínu, pozvoľna spúšťajúci príjemne hrejivý efekt, ktorý vydrží až 10 hodín. Táto starostlivosť nesmie chýbať pod stromčekom žiadnemu športovcovi!

odkaz
Simply you, Thermolka-Extra, pr, nepouzivat

Babke a dedkovi

Vybrať vhodný darček pre prarodičov býva často zložité. Všetko majú a nič nepotrebujú. To najlepšie čo však môžete svojim prarodičom darovať je zdravie a fyzická pohoda. Vek totiž so sebou často prináša problémy s kĺbmi a svalmi. Darujte im preto výživový doplnok, ktorý im s týmto neduhom pomôže bojovať. Babičku aj dedka určite poteší Priessnitz Starostlivosť o kĺby, Kolagény + Boswéllia, ktorá vychádza z tradičných receptúr doplnených o najnovšie vedecké poznatky. V jeho zložení nájdete tri typy kolagénu a extrakt z boswéllie, ktorá prispieva k podpore hybnosti a pružnosti kĺbov a priaznivo pôsobí aj pri zvýšenej záťaži na kĺby, svaly a kosti.

odkaz
Simply you, Priessnitz-Kloubni, pr, nepouzivat

A čo bratovi ajťákovi alebo kamarátovi workoholikovi?

Premýšľate čo darovať na Vianoce tým, ktorí trávia hodiny na počítači? No predsa úľavu podráždeným očiam. Zrak je jedným z našich najdôležitejších zmyslov a každý z nás by sa oň mal starať a venovať mu patričnú pozornosť. Denne naše oči namáhame televízorom, počítačom či mobilným telefónom. Dokonca aj ostré slnko môže mať za následok únavu a podráždenie očí. Výživa pre oči by preto nemala chýbať v žiadnej domácej lekárničke, Ocutein Brillant Lutein 25 mg predstavuje ideálny darček nielen pre tých, ktorí pracujú s počítačom, ale pre úplne každého. Výživový doplnok Ocutein Brillant Lutein 25 mg z prémiového radu Da Vinci Academia obsahuje veľmi vysoké množstvo luteínu, vitamín A, ktorý zabezpečuje maximálny a dlhodobý účinok. Ako jediný obsahuje aj fosfatidylcholín a ďalšie účinné látky. Napríklad zinok prispievajúci k udržaniu normálneho zraku, selén a meď, ktoré prispieva k ochrane buniek pred oxidačným stresom.

odkaz
Simply you, Ocutein Brillant, pr, nepouzivat
chyba