Leto pristane aj pokožke

Rozhodli ste sa aj toto leto stráviť na Slovensku? Výborne! Máme pre vás tip na miesto, kde si užijete nenáročnú turistiku, pohodové prázdninové aktivity s rodinou a navyše sa z tejto dovolenky vrátite konečne „vo svojej koži.“

28.06.2022 00:00
Ensana, pr, nepouzivat

Na Slovensku sa podľa prieskumu Kúpeľov Smrdáky celoživotne lieči z chronického kožného ochorenia viac, ako 20 % ľudí. Najfrekventovanejší výskyt má ekzém, akné a psoriáza – kožné choroby, ktorých prejavy je takmer nemožné ukryť. Demonštrujú sa totiž najmä na tých častiach tela, ktoré si bežne nezakrývame oblečením.

Kritické časy, a to najmä s ohľadom na psychiku nastávajú u pacientov práve v lete, keď je odhalená pokožka bežnou súčasťou každodenného fungovania. Spoliehate sa na slnko? Je to síce vynikajúci lekár, no na niektoré kožné ochorenia jednoducho nestačí a ich prejavy môže dokonca zhoršiť. Tí, ktorí niektorým zo spomínaných ochorení trpia presne vedia, o čom hovoríme. Čo ale mnohí nevedia – a to opäť viac, ako 20 % opýtaných je, že kúpele špecializujúce sa práve na liečbu kožných ochorení máme priamo na Slovensku.

Vyskúšajte ich s celou rodinou na vlastnej koži a užite si pohodové prázdniny s kopou zábavy, o ktorú sa okrem špeciálneho hosťa Braňa Jobusa denne postarajú aj animátori.

Smrdáky!?

Nenápadná dedinka na Záhorí ukrýva skutočný poklad. Ukrýva možno nie je to pravé slovo, pýši sa ním už viac, ako 400 rokov. Pokoj v rustikálnom 6,5 hektárovom parku nachádzali už vojaci z niekdajšieho Rakúsko-Uhorska, ktorí slovenské „Mŕtve more“ hojne využívali na zotavenie sa. To sa im darilo vďaka vode s bezkonkurenčne najvyššou koncentráciou sírovodíka.

Ensana, pr, nepouzivat

Ten je schopný už za 15 minút preniknúť do pokožky v takej miere, že v nej začnú prebiehať ozdravné a regeneračné procesy a po kúpeľnom pobyte v Smrdákoch sa z vymiznutia príznakov kožného ochorenia môžete tešiť pol roka a v niektorých prípadoch aj celý rok! Smrdáky sú skrátka jednotkou v liečbe kožných ochorení toto leto privítajú celé rodiny, ktoré očakávajú nielen kvalitný odpočinok ale aj zábavu pre deti.

Využite možnosť vstúpiť do nového školského roka alebo pracovného kolotoča oddýchnutí a zdravší. Rezervujete si letný rodinný pobyt v Smrdákoch.

Naplánujte si svoj rodinný pobyt v Smrdákoch na posledný júlový alebo predposledný augustový týždeň a zažijete stretnutie so spisovateľom a muzikantom Braňom Jobusom, ktorý sa v areáli obľúbenej smrdáckej pizzerie Pavone bude počas dvoch večerov venovať vašim deťom. Užijú si čítanie rozprávok, spievanie pesničiek, besedu so spisovateľom ale aj prehliadku netradičných hudobných nástrojov.

Ensana, pr, nepouzivat

Keď to nestihnete v júli, ďalšia šanca príde v predposledný augustový týždeň, kedy Braňo Jobus spestrí deťom Derma pobyty v Smrdákoch opäť.

Ensana, pr, nepouzivat

V kúpeľoch Smrdáky, ktoré sú súčasťou Ensana Health Spa Hotels si môžete vybrať ubytovanie v troch hoteloch a letné prázdniny svojich snov tam zažijú všetci, ktorí túžia po pokoji, nenáročnej turistike, peknej prírode a výraznom zlepšení stavu svojho chronického kožného ochorenia. Všetky potrebné informácie o pobytoch a rezerváciách nájdete na webe www.kupelesmrdaky.sk.

chyba