Dobrá rada z lekárne: Koža priam zamatová!

Cítiť sa skvelo vo svojej koži nemusí byť len o drahej kozmetike. Niekedy celkom stačí vybrať to, čo koži vracia kondíciu a každý deň si venovať desať minút z času. Poradíme vám, ako na zamatovú kožu!

13.06.2022 00:00
uxitol, pr, nepouzivat Foto:

Zamierte hlavne do lekárne a pýtajte si kozmetiku Uxitol. Nestojí veľa a obsahuje to, po čom budete fit a krásna: ureu. Platí, že čím viac urey je v prípravku, tým viac happy bude vaša koža, zvlášť keď ju ošetríte každý deň. Kožu na svojom tele začnete takmer ihneď vnímať ako zamatovú, teda zdravú, pružnú, príjemnú na dotyk. V radách kozmetiky Uxitol, ktorú ponúkajú výhradne lekárne, sú teraz už tri prípravky s rôznym obsahom urey a každý mieri na iný problém, čiže každý má obsah zmienej urey presne taký, aby rýchlo pomohol na konkrétnom mieste: s 10% urey pomôže zjemniť ruky, s 25% mieri na zhrubnutú až popraskanú kožu na pätách a chodidlách a novinka s 13% je určená pre zamatovú pokožku celého tela, tiež na suché, hrubé a pigmentové lakte či kolená, aj na kožu s keratózou.

Jemné nohy

Zhrubnuté päty a chodidlá nie sú vôbec krásne, vyzerajú – povedzme si úprimne – škaredo a odpudzujúco na ženách i na mužoch. Často dokonca praskajú až do krvi. Uxitol 25 urobí z drsných nôh jemné nôžky skoro obratom, výsledky pocítite do troch dní. Každý deň si nohy umyte (doprajte si voňavý mierne teplý bylinkový alebo olejový kúpeľ), usušte a poctivo nakrémujte. Jemná vlastnoručná masáž chodidiel, priehlavkov, členkov a prstov vám zaručene uľaví od únavy, krém zabezpečí hlboké zjemnenie. Môžete ho použiť aj na praskliny na pätách, neštípe, ale pri takto poranenej koži chvíľu potrvá, kým sa vráti do kondície. Vytrvajte, nohy poctivo natierajte a výsledok sa dostaví.

Foto: archív MojaLekáreň.sk
uxitol, pr, nepouzivat

Mäkké ruky

Keď sú dlane suché, je čas im dodať vlahu: ale nie je krém ako krém, niekedy sa nechce vstrebať a dlho sa na nich drží mastný film, inokedy veľmi rýchlo vsiakne a úľava po ňom nezostane. Balzám Uxitol 10 vonia neutrálne, aby ho zniesli na rukách aj muži, ruky nezaťažuje, ale rýchlo ich zjemní a ošetrí drobné prasklinky.

Foto: archív MojaLekáreň.sk
uxitol, pr, nepouzivat

Zamatové telo

Hebkú kožu na celom tele zabezpečí „trinástka“ – Uxitol 13. V lekárňach je to momentálne horúca novinka a má nadávkovanú ureu presne tak, aby ste po aplikácií pocítili jemnosť a hladkosť svojho tela. Koža sa mení s vekom, s rôznymi chorobami, užívaním liekov, s prostredím, v ktorom žijeme alebo pracujeme. Napríklad keratóza pilaris (kuracia koža) trápi veľa ľudí rôzneho veku: prejavuje sa malými hrubými pupákmi na pažách či stehnách, ale objaviť sa môže aj na tvári alebo na zadku. Na kuraciu kožu neexistuje žiadny liek, ale jej príznaky sa dajú celkom úspešne zmierniť práve pravidelným zjemňovaním. Na to je Uxitol13 priamo stvorený. Použiť ho však môže kľudne každý, koho trápi suchá a hrubá koža a chce si užiť ten skvelý zamatový pocit: žena po menopauze, keď kožné bunky strácajú vodu a pokožka jemnosť, seniori, diabetici, ľudia s ekzémami, lupienkou atď. Uxitoly kúpite v každej dobrej lekárni a tiež na MojaLekáreň.sk.

Foto: archív MojaLekáreň.sk
uxitol, pr, nepouzivat
chyba