Podporte svoj imunitný systém. Buďte fit s AlpexaVit PROBIO

Trápi vás vyčerpanosť, chorľavosť, únava či nedostatok energie? Nemusí sa hneď jednať o niečo vážnejšie. Môže za tým byť iba nedostatok vitamínov a minerálov či zlá životospráva.

30.03.2022 00:00
Alpenpharma, pr, nepouzivat

Črevná mikroflóra zohráva kľúčovú rolu v našom imunitnom systéme. Ak nášmu telu chýbajú vitamíny, minerály alebo máme nedostatok prospešných baktérií v hrubom čreve, vznikne nerovnováha a naša obranyschopnosť môže byť oslabená. To sa prejavuje na celkovom fyzickom i psychickom zdraví. Je preto žiaduce podporiť svoj imunitný systém dostatkom spánku, pravidelným pohybom či vhodnou stravou. Vyvážené množstvo vitamínov a minerálov s probiotikami hravo doplní AlpexaVit PROBIO.

Zásady správnej životosprávy

Spánok

Ako prvé by ste mali dbať o kvalitný spánok. Dopriať si oddych, odpočinúť si a spať aspoň 7 až 8 hodín. Dôležité je mať aj kvalitný matrac a pred spaním si vyvetrať izbu. Spánok totiž zohráva hlavnú úlohu v regenerácii organizmu.

Pohyb

Dôležitý je tiež pravidelný pohyb. Sedavý spôsob života nám prináša veľa nepríjemných problémov. Každý deň by sme mali stráviť pohybom na čerstvom vzduchu aspoň hodinu. Ideálne športom, rýchlou chôdzou, behom alebo strečingom.

Stop stresu a pozitívne myslenie

Povedzte stop stresu, úzkosti a nervozite. Snažte sa nepripúšťať si žiadny stres, myslite vždy pozitívne. Nepremýšľajte nad tým, čo bolo v minulosti alebo čo bude v budúcnosti. Prítomnosť okamihu je najdôležitejšia.
Alpen pharma, pr, nepouzivat
Strava

Čerstvá strava, najmä ovocie a zelenina, sú dôležitou súčasťou zdravého životného štýlu. Strava musí byť vyvážená a striedma. Jesť sa má tri- štyrikrát denne v menších porciách. Mali by sme sa vyhýbať cukru, bielej múke, alkoholu, fajčeniu a vyprážaným mastným jedlám.

Vitamíny a minerály

Ak telo nemá dostatok vitamínov a minerálov, tak jeho imunita nemusí byť dostatočne silná. Množstvo potrebných zložiek síce prijímame zo stravy, nie však všetky vždy získame v dostatočnom množstve, prípadne vôbec, preto by sme ich mali vhodne doplniť.

AlpexaVit PROBIO je jedinečný výživový doplnok švajčiarskej kvality, ktorý už v jednej kapsule dopĺňa celý komplex vitamínov, minerálov a probiotík špecificky pre jednotlivé vekové skupiny vo vyváženom množstve. V kategórii 3+ je určený pre deti od 3 rokov, pričom podporuje rast a vývin dieťaťa. U školákov od 7 rokov prispieva najmä k lepšej koncentrácii a duševnej výkonnosti. U dospelých zase vplýva pozitívne na zvládnutie zvýšenej duševnej, telesnej i citovej záťaže, zároveň je zameraný aj na podporu regulovania fyziologických rytmov. Pri kategórii 45+ reguluje najmä hormonálnu činnosť a podporuje psychiku. Dlhodobým užívaním pozitívne vplýva na zdravý rast vlasov, nechtov a tiež pokožky. Stačí užiť iba 1 kapsulu denne.

AlpexaVit PROBIO nie sú len vitamíny. Jeho dôležitou a neoddeliteľnou súčasťou je probiotická zložka. Obsahuje až 8 kmeňov bifidobaktérií, laktobacilov a dôležitý inulín. V črevnom systéme človeka sa nachádza 70–80 % jeho celkového imunitného systému a práve prospešné baktérie, probiotiká, pomáhajú vyrovnávať obnovu črevnej mikroflóry a udržujú ju v dobrej kondícii. Účinne sa tak predchádza dysbióze, ktorej najčastejšími príznakmi je nedostatočné trávenie, poruchy vyprázdňovania, bolesti brucha, podráždenosť, nevoľnosť a celková únava.
Alpen pharma kruh, pr, nepouzivat

Na čo ešte slúži?

Vďaka obsahu vitamínu C, D, horčíka a zinku prispieva k správnej činnosti svalov a udržaniu zdravých kostí a zubov. Pre krásnu pokožku slúžia vitamíny A, B2, C, ale aj jód a zinok. Nechtom či vlasom pomáha kombinácia zinku a selénu. Na zníženie miery únavy, proti smútku i depresii sú dôležité vitamíny C, B2, B6, B12, kyselina pantoténová a tiež horčík.

AlpexaVit PROBIO neobsahuje cukor, laktózu, chemické konzervačné látky, ani žiadne geneticky modifikované suroviny, preto je tento produkt vhodný aj pre diabetikov a vegánov. Viac informácií o výživovom doplnku AlpexaVit PROBIO, nájdete na www.alpexavit.sk.

alpenpharma, PR, nepouzivat
chyba