Sliačska kúpeľná liečba - balzam pre telo i dušu seniorov

Nudný život seniora? Ani náhodou! Kúpele Sliač sú otvorené pre všetkých seniorov. Či im liečbu odporučí lekár, alebo si relaxačný pobyt doprajú sami.

21.02.2022 00:00
Kupele Sliac, PR, nepouzivat

Život seniora v dnešnej dobe nemusí byť len sledom rovnakých aktivít, ktoré sa prispôsobujú ročnému obdobiu alebo počasiu. Mnoho ľudí na dôchodku si do svojho programu plánuje krátke výlety i dlhodobejšie pobyty v kúpeľoch. Venujte si oddychový pobyt v kúpeľoch v srdci Slovenska.

Kúpele Sliač a unikátna liečivá voda

Liečebné KÚPELE SLIAČ a.s. s viac ako 200-ročnou históriou sú svetovým unikátom v liečbe prírodnou minerálnou vodou a žriedlovým plynom. Na svete sú len 3 miesta, kde vyviera minerálny prameň v takom zložení (s vysokým obsahom oxidu uhličitého) a s izotermickou teplotou 33,3 °C ako v Kúpeľoch Sliač.

Kúpeľní hostia, ktorí prídu na Sliač, oceňujú účinky prírodných prameňov, efektívne liečebné procedúry, profesionálny a ľudský prístup zdravotníckeho personálu a nádherný kúpeľný park.

Kupele Sliac, PR, nepouzivat

Kúpele nielen pre vaše srdce a cievy

Život seniorov môže byť sprevádzaný rôznymi druhmi ochorení, vrátane ochorení srdcovo -cievneho aparátu a pohybového ústrojenstva. Práve na kúpeľnú liečbu alebo prevenciu týchto ochorení sa špecializujú Kúpele Sliač.

Ak vedú seniori zdravý životný štýl a sú aktívni aj v neskoršom veku života, vôbec sa ich tieto ochorenia nemusia týkať. Dopriať a vychutnať si kvalitnú kúpeľnú liečbu spojenú s regeneračnými účinkami liečivej vody v Kúpeľoch Sliač si však môže každý, komu na svojom zdraví záleží.

SENIOR pobyt za špeciálnu cenu

V Kúpeľoch Sliač pripravili špeciálnu ponuku pre seniorov, kde tejto klientele prispôsobili nielen skladbu pobytu, ale aj cenu, ktorá zahŕňa ubytovanie počas 5 nocí v KÚPEĽNOM HOTELI PALACE, plnú penziu formou bufetových stolov, lekársku konzultáciu a až 10 liečebných procedúr.

Kupele Sliac, PR, nepouzivat

Bonusom je priateľský personál a nádherný kúpeľný park

Aj keď sa seniori môžu cítiť osamotení a chýba im sociálny kontakt, práve ústretovosť a priateľskosť personálu v Kúpeľoch Sliač, bude tým správnym liekom na tento sprievodný jav neskoršieho veku života.

Odborné poradenstvo a povzbudivé slová lekárov, pomocná ruka zdravotných sestier a vrelý úsmev obslužného personálu vytvoria hrejivú a liečivú atmosféru kúpeľov.

Prechádzky pod topoľovými a lipovými alejami v krásnom kúpeľnom parku, posedenia pri kaskádových jazierkach či pozorovanie miestnej fauny pomáhajú klientom kúpeľov načerpať pozitívnu energiu z prírody a majú skutočne blahodarné účinky.

Liečebný pobyt sa tak premení na príjemné dni strávené v kruhu blízkych ľudí so srdcom na správnom mieste.

Kupele Sliac, PR, nepouzivat

Nájdite si, milí seniori, čas pre seba a príďte sa uzdraviť alebo si oddýchnuť do Kúpeľov Sliač. Radi vás u nás privítame.

KÚPELE SLIAČ – SRDCE NA SPRÁVNOM MIESTE

+10
chyba