Vianočné darčeky vyriešte v lekárni

Vianoce sa pomaly blížia a každý z nás sa teší na tú pravú vianočnú atmosféru, príjemné chvíle strávené v kruhu najbližších a na veľa dobrého jedla a sladkostí. Navyše k Vianociam neodmysliteľne patrí darovanie radostí vo forme darčekov vašej rodine a blízkym. Pre mnohých ale zháňanie darčekov predstavuje skôr starosť ako radosť. Pokiaľ teda stále premýšľate čím svojich blízkych na Vianoce potešiť, inšpirujte sa našimi tipmi.

06.12.2021 00:00
simply you, PR, nepouzivat Foto:

Darčeky pre maminku a kamarátku

Každá žena sa túži cítiť krásna a spokojná, veľmi dobre vie, že je dôležité staviť na kvalitnú kozmetiku, či vhodné zvolený výživový doplnok. Pleťovými olejmi či vlasovou výživou nešliapnete vedľa. Pre krásne a zdravé vlasy ktorými žena oslní svoje okolie, je vhodným darčekom DonnaHair Forte. Tento výživový doplnok s komplexným zložením a zvýšeným obsahom aminokyselín, pivovarských kvasníc a biotínu pomáha pri zvýšenom vypadávaní vlasov, podporuje prirodzenú kvalitu vlasov a ich pevnosť. Navyše je obohatený o extrakt žihľavy dvojdomej, ktorý podporuje tvorbu keratínu, základného stavebného prvku vlasov. Týmto prípravkom potešíte tehotné aj dojčiace ženy pretože je špeciálne prispôsobený aj ich potrebám.

odkaz
Donna HAIR, PR, nepouzivat

Pre každú ženu, ktorá o seba dbá a rada sa rozmaznáva, sú perfektným darčekom ošetrujúce oleje z prémiového radu lekárenskej dermakozmetiky Planthé Laboratories , ktorých jedinečnosť spočíva v inovatívnom prepojení moderných farmaceutických poznatkov a klinicky overených prírodných látok. Na výber je široka ponuka pleťových olejov a sér, ktoré rozmaznajú pokožku každej ženy, stačí si len vybrať ten pravý: Planthé Arganový olej regeneračný pokožku hĺbkovo vyživí, dokonale zregeneruje, omladí a zanechá ju zamatovo hebkú. Planthé Hyalurónové sérum omladzujúce obsahuje kombináciu kyseliny hyalurónovej, ružovej vody, extraktu zeleného čaju a chmeľu s blahodarným omladzujúcim účinkom. Táto kombinácia látok efektívne hydratuje a vypína pleť, účinne vypĺňa vrásky a dodáva pokožke pocit mladosti a sviežosti. Planthé Retinol sérum protivráskové pre revitalizáciu, posilnenie a spevnenie pleti, s originálnym zložením (kombinácia retinolu, extraktu rozmarínu a granátového jablka) stimuluje prirodzenú obnovu kožných buniek a syntézu kolagénu, viditeľne tak redukuje vrásky a pigmentové škvrny.

odkaz
PLANTHE, PR, nepouzivat

Ideálny darček pre „tých aktívnych“

Každý nadšený športovec s úplnou istotou ocení vhodné doplnenie svojej lekárničky o konopné mazanie Cannaderm Thermolka Extra hrejivé konopné mazanie , ktoré rýchlo a účinne uľaví od ťažkostí s natiahnutými svalmi, stuhnutými kĺbmi aj bolesťou chrbta. Thermolka EXTRA je nielen vhodná pre športovcov ale aj osoby trpiace následkami sedavého alebo fyzicky náročného zamestnania. Originálna receptúra s konopným olejom a extraktom, jedľou sibírskou a zmesou bylín spoľahlivo zregeneruje a uľaví od bolesti aj preťaženia a hrejivý efekt kapsaicínu príjemne prehreje unavený pohybový aparát.

odkaz
Thermolka-Extra, PR, nepouzivat

Babičke a dedkovi

Vybrať vhodný darček pre prarodičov býva veľakrát zložité. Všetko majú a nič nechcú. To najlepšie čo môžete svojim prarodičom darovať je podpora zdravia a fyzickej pohody. Vek totiž so sebou často krát prináša problémy s kĺbmi a svalmi. Darujte im preto výživový doplnok, ktorý im s týmito nešvármi pomôže bojovať. Babičku aj deduška určite poteší Priessnitz Starostlivosť o kĺby, ktorá vychádza z tradičných receptúr doplnených o najnovšie vedecké poznatky. V zložení nájdete až tri typy kolagénov. Hydrolyzované kolagény typu I a II sú obohatené o kolagén natívny, ktorý si zachováva svoju prírodnú podobu. Dôležitou látkou v prípravku je tiež extrakt z boswéllie, ktorá prispieva k podpore hybnosti a pružnosti kĺbov a priaznivo pôsobí pri zvýšenej záťaži kĺbov, svalov a kostí.

odkaz
Priessnitz-Kloubn, PR, nepouzivat

Darujte svojej rodine to najlepšie z prírody

Pre prežitie krásnych Vianoc v zdraví, zaobstarajte svojej rodine silnú imunitu. Kvalitné a osvedčené výživové doplnky sú plné vhodných a hlavne účinných kombinácii látok, ktoré telo v období chrípok a nachladnutí potrebuje. Krásnym darčekom môže byť práve výživový doplnok Imunit® Hliva ustricová 800 mg 100+100 toboliek s unikátnou kombináciou a vysokým obsahom sušených plodníc hlivy ustricovej, až 800 mg, echinaceou a rakytníkovým olejom. Doplnený aj o nukleotidy a selén, ktorý komplexne udržuje obranyschopnosť a prirodzenú imunitnú odpoveď. A pre deti je dostupná Hliva ustricová pre deti s rakytníkom JACK HLÍVÁK, výživový doplnok, ktorý v sebe spája prírodné certifikované beta-glukány z hlivy ustricovej, extrakt z rakytníka a ďalšie vitamíny pre správne fungovanie imunity, vďaka selénu.

odkaz
1 Hliva100 100 JACK, PR, nepouzivat
chyba