Kozie kolostrum vás ochráni pred vírusmi a posilní imunitu

Biologické zlato, imunitná bomba či zázračné mlieko sú jedny z názvov používaných pre kolostrum. Ak by ste si začali o kolostre hľadať informácie, zistili by ste, že superlatívy sa okolo neho len množia. Niet sa čomu čudovať. Ide svojim zložením o unikátnu látku, ktorú nedokážu vyrobiť ani tie najlepšie vedecké laboratória a jej účinky na náš organizmus sú nespočetné.

26.11.2021 00:00
colostino, PR, nepouzivat

Čo to je kolostrum?

Kolostrum, tzv. mledzivo, je označenie pre prvotné mlieko cicavcov, ktoré sa začne tvoriť bezprostredne po príchode mláďaťa na svet. Jeho úlohou je naštartovať imunitný systém mláďaťa, poskytnúť mu výživu a obrániť ho.

Pre svoje zloženie je táto látka veľmi cenená. V histórii platilo, že kolostrum sa odkladalo pre najvyššie vrstvy spoločnosti. Bolo určené pre kráľov, cisárov, faraónov a najvýznamnejších duchovných. V antickom Grécku ho pili atléti, ktorí sa zúčastňovali olympijských hier ako doplnok výživy, aby vydržali a zvíťazili v náročných súťažiach.

Kolostrum tvorí jedinečný koktejl s vysokým obsahom stopokových prvkov, uhlohydrátov, vitamínov, minerálov, vysoko účinných aminokyselín, markomolekulárnych bielkovinových zlúčenín, rastových faktorov a imunoglobulínov.

Kolostrum je známy imunomodulátor živočíšneho pôvodu, ktorý udržuje v rovnováhe imunitný systém, podnecuje samoliečiteľskú aktivitu tela a tlmí prehnané imunitné reakcie. Je vhodné ho užívať ako prevenciu, ale aj ako podporu liečby.

colostrino, PR, nepouzivat

Účinky kolostra

Kozie kolostrum je vhodné pre všetkých, ktorí hľadajú spôsob, ako podporiť svoje zdravie. Posilňuje imunitu, regeneruje organizmus a zlepšuje trávenie.

Priaznivo pôsobí pri problémoch, ako je chrípka, nachladnutie, oslabená imunita, tráviaci trakt oslabený častým užívaním antibiotík, alergie, infekcie dýchacích ciest, hnačky, zápalové ochorenia tráviaceho traktu, pri onkologických ochoreniach, pri kožných ochoreniach, na regeneráciu svalového tkaniva a mnoho ďalšieho.
colostino, PR, nepouzivat

Kozie kolostrum COLOSTRINO

Nemusíte hľadať čerstvé kozie kolostrum od farmárov. Jednoducho a pohodlne si ho môžete kúpiť vo forme kapsúl. Jeho účinnosť vďaka šetrnému spracovaniu lyofilizáciou zostáva zachovaná.

COLOSTRINO je výživový doplnok, ktorý obsahuje 100% kozie kolostrum. Prírodné zloženie vhodné pre celú rodinu a aj deti od 3 rokov. Vysokokvalitné kolostrum, vyrábané slovenskou firmou Kozí Vŕšok, je zárukou kvality.

Pocíťte účinky kozieho kolostra na vlastnom tele. Teraz si ho môžete zakúpiť vo zvýhodnenom vianočnom balení so zľavou 34 %. Ide o výhodnú ponuku, kedy dostanete k 2 krabičkám + 1 zadarmo. V tomto balení máte až 30 kapsúl navyše.

colostino, PR, nepouzivat

V dnešnej dobe, kedy je dobrá imunita najdôležitejšia, je to skvelý darček pre celú rodinu. Ochráňte svojich najbližších a darujte im COLOSTRINO pod stromček. Potešia sa vaši rodičia, súrodenci, starí rodičia či kamaráti.

Zdravie je predsa to najvzácnejšie, čo máme.

chyba