7 bylín a moringový olej v zubnej paste. Pocit sviežosti bez chemických látok.

Nesprávna voľba pasty častokrát pramení z hlboko zakoreneného klišé o zubných pastách, pri ktorom spotrebitelia požadujú veľa peny a umelo svieži pocit.

18.11.2021 00:00
SK-Moringa-BANER-605x605-1

Našťastie je v súčasnosti na trhu dostatok zubných pást, medzi ktorými nájdete aj tie so skutočne poctivými účinkami a prírodným zložením. Príkladom je slovenský výrobca biela perla, ktorej bylinná zubná pasta: white & fresh moringa obsahuje až 97 % prírodných látok vďaka zmesi tymiánu, eukalyptu, repíka, klinčeka, šalvie, bisabololu, moringy a aloe vera.

Vyznačuje sa výrazne sviežou chuťou a kombináciou bylín a látok, ktoré sú zvlášť vhodné pri probléme so zlým dychom, spôsobené predovšetkým oslabenými a zapálenými ďasnami. Okrem sviežeho dychu je bylinná pasta ideálnou voľbou pre ľudí s citlivejšími ďasnami nakoľko repík, šalvia a bisabolol majú antibakteriálne účinky a pomáhajú regenerovať ďasná.

biela perla moringa, PR, nepouzivat

Moringa je zase ázijský strom, ktorého olej je bohatým zdrojom mikro a makro prvkov, vitamínov (D, E, C, A) a antioxidantov, ktoré majú antibakteriálne vlastnosti a podporujú regeneráciu ďasien. Aloe vera má taktiež silné antibakteriálne účinky, ktoré sú efektívne aj voči baktériám spôsobujúcim paradontózu. Aj to je jeden z dôvodov, prečo je obľúbenou aktívnou látkou zubných lekárov. Znižuje výskyt zápalov v ústach, pomáha znížiť bolesť spojenú s aftami, opuchmi alebo zápalmi v ústach. Zároveň vďaka veľmi nízkej abrazivite (RDA 10) je zubná pasta vhodná na čistenie zubov aj sonickými kefkami. Kúpite v lekárňach, drogériách a na www.bielaperla.sk s poštovným zadarmo.

chyba