Pri zápaloch hrdla, nosa a uší pomáhajú aj nanočastice koloidného striebra

Vývoj medicíny úzko súvisí s modernými technologickými postupmi, na ktorých sa zakladá aj jej pokrok. Jeden zo súčasných prístupov považuje nanočastice koloidného striebra za efektívny nástroj boja proti zápalom dýchacích ciest, nosa a uší. Liečivé účinky striebra však nie sú žiadnou novinkou, jeho výnimočné vlastnosti už poznáme celé stáročia.

26.10.2021 00:00
Alpen Pharma, PR, nepouzivat Foto:

Už oddávna je striebro okrem platidla a vzácneho kovu známe aj ako dezinfekcia. Strieborné nádoby, strieborné mince vo vode či strieborné chirurgické nite ľudstvo sprevádzali celé generácie. V súčasnosti opäť nachádzame jeho neoceniteľné liečebné účinky vo forme koloidného striebra.

Ide o molekuly striebra vo veľkosti nanočastíc. Pri tak malých rozmeroch má striebro výnimočné fyzikálno-chemické či biologické vlastnosti a silné účinky s rýchlym nástupom. Práve preto v posledných rokoch zažíva svoju renesanciu.

Zdravotnícka pomôcka
coldisept, PR, nepouzivat Zdravotnícka pomôcka

Na nádchu aj bolesti hrdla

Práve rad produktov COLDISEPT nanoSILVER obsahuje nanočastice striebra, ktoré účinne bojujú proti viacerým typom vírusov vrátane tých, ktoré spôsobujú akútne infekcie dýchacích ciest.

Pre dospelých a deti od 6 rokov, ktorých trápia bolesti hrdla, zápal mandlí a suchý kašeľ spôsobený nachladnutím je vhodný ústny sprej. Zvlhčovaním sliznice pomáha zmierniť pretrvávajúce nepríjemné pocity v hrdle, čím zmierňuje príznaky zápalu, ako sú bolesť a pocit pálenia. Je vhodný aj po odstránení mandlí a iných pooperačných zákrokoch v ústach a hrdle.

Pri akútnej či chronickej nádche alebo pri suchej a podráždenej sliznici nosa bez ohľadu na príčinu pomáha nosový sprej. Chráni pred škodlivými vonkajšími vplyvmi, zmierňuje pocit pálenia, zvlhčuje, upokojuje a podporuje proces regenerácie pri liekoch poškodzujúcich sliznicu či pri zápale dutín. Poskytuje dodatočnú ochranu pred vírusmi a baktériami počas zimného obdobia, ako aj pri extrémnych zmenách teploty, ako je klimatizácia či vykurovanie.

Liečbu zápalov vonkajšieho ucha, čistiace účinky a vytváranie ochrannej bariéry na povrchu kože vám uľahčia ušné kvapky. Obsahujú koloidné striebro a meď, ktoré potláčajú rast baktérií, plesní a húb. Sú vhodné pre všetkých dospelých a deti od 6 rokov s bolesťami, opuchmi a nepríjemnými pocitmi v ušiach.

coldisept, PR, nepouzivat

Blahodarné účinky solí a rias

Rad produktov COLDISEPT nanoSILVER okrem nanočastíc koloidného striebra účinných proti nebezpečným patogénom obsahuje červenú morskú riasu Chondrus crispus, ktorá spolu s roztokom minerálnych solí vytvára gelovú vrstvu, čím zvlhčuje a upokojuje sliznicu a zároveň podporuje jej regeneráciu. Ušné kvapky navyše obsahujú aj meď, ktorá pomáha zrýchliť liečbu a zmierňuje príznaky. Produkty COLDISEPT nanoSILVER sa môžu používať dlhodobo a bez rizika návyku.

Viac informácií o zdravotníckych pomôckach COLDISEPT nanoSILVER nájdete na www.coldisept.sk.

alpenpharma, PR, nepouzivat
chyba