5 dôvodov, prečo psy potrebujú kolagén

Vedeli ste, že aj psy môžu trpieť nedostatkom kolagénu? To sa potom najvýraznejšie prejavuje na problémoch s pohyblivosťou a na koži a srsti.

10.05.2021 00:00
incapet, PR článok, reklama, nepoužívať

„Aj u zvierat sa kolagén s vekom vytráca a nastupujú problémy s pohybom, (dysplázia, artróza). Aj pri týchto problémoch zohráva kolagén dôležitú úlohu a veľmi výrazne vie pomôcť zlepšiť mobilitu zvieraťa,“ hovorí MVDr. Markéta Sedlinská.

incapet collagen2, PR článok, reklama, nepoužívať

Najlepšia kĺbová výživa pre psov obsahuje kolagén ako jednu zo zložiek, ale ak chcete vsadiť na kvalitu, podávajte psovi čistý morský kolagén Incapet Collagen. Ide o bio-aktívny prémiový kolagén vo forme prášku. Ten jednoducho pridáte do krmiva.

incapet collagen3, PR článok, reklama, nepoužívať

Dôvody, prečo podávať svojmu psovi Incapet Collagen:

  1. Vyživuje kosti a kĺby a predchádza zraneniam – ich kosti a kĺby stále pracujú a potrebujú dostatočnú kĺbovú výživu. Kolagén vyživuje kosti, kĺby a chrupavky a doslova drží telo pohromade.
  2. Pomáha znížiť klinické príznaky ochorení pohybovej sústavy, ako je osteoartritída alebo rozličné dysplázie či artritída, čo bolo potvrdené viacerými štúdiami.
  3. Pomáha starším zvieratám – vedci preukázali, že dopĺňanie stravy kolagénom výrazne zlepšuje mobilitu starších zvierat.
  4. Je ideálny pre psov so zvýšenou fyzickou aktivitou – Dopĺňanie kolagénu doplnkami stravy je pre psov s vysokou fyzickou aktivitou nevyhnutné.
  5. Stará sa aj o pevnosť zubov, vyživuje srsť, kožu a pazúriky. V prípade kožných chorôb a alergií napomáha rýchlejšie preliečiť poškodené tkanivá.
chyba