Všetko o očkovaní na TA3 už tento piatok

Televízia TA3 prichádza s novinkou. Každý piatok počas celého dňa sa bude venovať spracovaniu aktuálnych tém, ktoré rezonujú v spoločnosti.

22.04.2021 00:00
TA3, PR článok, reklama, nepoužívať

„Chceme divákom poskytnúť komplexný pohľad na tému so zaujímavým spracovaním, zároveň im odpovieme na otázky, prinesieme pohľad z regiónov, porovnanie so zahraničím a predstavíme špičkových odborníkov, ich inšpiratívne nápady aj riešenia daného problému“, hovorí Zuzana Martináková, výkonná riaditeľka programu a spravodajstva Televízie TA3.

V piatok 23. 4. 2021 sa Televízia TA3 bude venovať téme očkovania. V štúdiu privíta ministra zdravotníctva SR MUDr. Vladimíra Lengvarského. Predpoludním uvedie diskusiu s infektológom prof. Vladimírom Krčmérym. Ďalšími hosťami vo vysielaní budú aj riaditeľ Odboru zdravotníctva Bratislavského samosprávneho kraja Tomáš Szalay a sociológ Jakub Hankovský.

Okrem diskusií v štúdiu a živých vstupov budú môcť diváci vidieť aj reportáže z regiónov. Redaktori TA3 navštívia vakcinačné centrá, covidové oddelenia, pozrú sa na mobilné očkovanie. Súčasťou vysielania budú aj divácke ankety a názory občanov, ako vnímajú aktuálny stav s očkovaním.

ockovanie banner 3, PR článok, reklama, nepoužívať

„Budeme sa venovať aj štatistikám, koľko ľudí je zaočkovaných vo vybraných vekových kategóriách, ako informácie o Astre Zeneca ovplyvnili záujem o očkovanie touto značkou, ktoré vakcíny a v akých množstvách ešte prídu na Slovensko, ako je to s očkovaním detí, mládeže a tehotných žien a čo bude nasledovať po zaočkovaní, “ uviedol Lukáš Grešš, manažér redakcie spravodajstva a publicistiky.

Priestor dostanú aj diváci prostredníctvom svojich otázok, ktoré môžu posielať do piatka 23.4.2021 na mailovú adresu ockovanie@ta3.com

Všetko o očkovaní sa dozviete v jednom balíku počas celého dňa už tento piatok na TA3.

chyba