NE-riešte bolesť tabletkami! Ide to aj inak!

Myslíte si, že bolesť sa dá potlačiť len chemickou cestou, teda tabletkami? Omyl! Samozrejme, tabletky poznáme všetci a niekedy sa na ne spoliehame viac, ako je zdravé. Čo ale robiť, pokiaľ už nechcete do svojho tela dostávať ďalšiu a ďalšiu chémiu, a aj napriek tomu, si chcete uľaviť od bolesti?

22.04.2021 00:00
AUMEDIC2, PR článok, reklama, nepoužívať

V prvom rade je potrebné navštíviť lekára a zistiť samotnú príčinu bolesti. Tu je následne dôležité riešiť. Samotné medziobdobie liečby, kedy bolesť pretrváva, sa každý z nás snaží riešiť tak, aby si doprial, čo možno najviac úľavy. Často má bolesť príčiny, ktoré ani so svojim lekárom nekonzultujeme.

Jedna tabletka, druhá tabletka, tretia tabletka… STOP, prestaňte si ničiť telo!

Bolesť! Kto by ju nepoznal? Chrbát, svaly, ruky, nohy, ramená… Každý si ju už zažil alebo zažíva. Najviac nepríjemným variantom sú potom samotné chronické bolesti, ktoré nás niekedy sprevádzajú dlhú dobu. Človek má potom tendenciu prepadať zúfalstvu, keďže sa nie je schopný zbaviť nepríjemných pocitov.

Menej znamená viac

Riešenie potom rozhodne nepredstavuje každodenné užívanie nespočetného množstva tabletiek od bolesti. Je úplne jasné, že naše ľadviny by nám za toto neuvážené riešenie rozhodne nepoďakovali. Prečo teda organizmus dobrovoľne vystavovať takémuto nebezpečenstvu, keď existuje omnoho pohodlnejšie a organizmus nezaťažujúce riešenie!

Východisko z nepríjemných bolestí predstavuje jednoduchá metóda, ktorá sa zatiaľ príliš nevyužívala. Na trhu sa začali objavovať tzv. crystal tapy, ktoré fungujú na základe piezoelektrického javu, ktorý funguje veľmi jednoducho. Svojim impulzom dokáže prerušiť informáciu o bolesti, ktorá vedie z miesta jej vzniku do centra v mozgu. Nejedná sa skutočne o žiadne obyčajné tapy, ktoré majú za úlohu oporu či spevnenie postihnutej oblasti. Ich princíp je úplne iný.

Bolesti sa do cesty postavil crystal tape!

Vďaka použitému crystal tapu správa o bolesti do mozgu nedoputuje a telo ju tak vlastne nevníma. Tento jav sa používal už v samotnej histórii liečiteľstva a je popísaný mnohými odbornými štúdiami. Čo je obsahom týchto crystal tapov? Jedná sa o mikrokryštály čistého kremíka, ktoré po prilepení na, či nad miesto bolesti blokujú prenos informácie o bolesti.

Ako crystal tape použiť?

Nesmierne dôležitá je aplikácia, tape je potrebné aplikovať medzi bolestivé miesto a dráhu prenosu bolesti smerom ku hlave. Crystal tape je nutné aplikovať vždy na, či nad miesto bolesti smerom ku hlave, nikdy nie pod. Nájdenie správneho miesta aplikácie je nesmierne dôležité pre správne fungovanie tohoto crystal tapu. Výhodou však je, že crystal tape sa dá opakovane prelepiť v prípade, že po 60 minútach po prvom nalepení neprišla požadovaná úľava. Pri správnej aplikácii blokuje bolesť spoľahlivo. Jedinou bolesťou, s ktorou nevedia tieto crystal tapy bojovať, je bolesť hlavy a to z dôvodu, že je priamo pri oblasti spomínaného centra v mozgu. Rušenie takéhoto signálu by preto nebolo možné.

Aké sú výhody crystal tapu?

  • 1 crystal tape vydrží až 1 týždeň,
  • žiadna chémia,
  • nenávykovosť,
  • možnosť dlhodobého používania bez vedľajších účinkov,
  • možnosť opakovane prelepiť bez straty priľnavosti.
odkaz
AUMEDIC, PR článok, reklama, nepoužívať

Pomôcka z lekárne AU-MEDIC – blokátor bolesti

Pokiaľ už nechcete pri každej bolesti siahať po tabletke, skúste to inak. Skvelé referencie žne AU-MEDIC blokátor bolesti. Jedná sa o švédsko-fínsky vynález, ktorý zmierňuje alebo odstraňuje bolesť vo svaloch a kĺboch. Jeho výhodou je nenávykovosť a vysoká bezpečnosť bez nežiadúcich účinkov. Hlavnou a jedinou účinnou zložkou sú mikroskopické kryštály čistého kremíka, ktoré sú umiestnené v strednej časti crystal tapu.

Po prilepení na, či nad miesto bolesti (podľa návodu na použitie), mikroskopické kryštály čistého kremíka piezoelektrickým javom rušia prenos nervového signálu bolesti do mozgu, a týmto fyzikálnym mechanizmom účinku obmedzujú pocit bolesti. Tento zdravotnícky prostriedok neobsahuje žiadne chemické látky či medikamenty, ktoré by prenikali do pokožky a nevyvoláva tak žiadne vedľajšie účinky. Viac informácií na https://www.aumedic.sk.

AU-MEDIC blokátor bolesti je zdravotnícka pomôcka, ktorá obsahuje 28 ks crystal tapov (podľa veľkosti balenia). Účinné látky: mikroskopické kryštály čistého kremíka.

chyba