Goody Foody: Vyskúšajte zdravý, originálny a chutný burger aj pre milovníkov mäsa

Ak má mäso svoje pevné miesto vo vašom stravovaní, ale hľadáte jeho zdravšiu alternatívu, ochutnajte burger či steak značky Goody Foody. Vybrať si môžete medzi rôznymi chuťami.

15.04.2021 00:00
Alfa Sorti, PR článok, reklama, nepoužívať

Značka Goody Foody patrí do portfólia výrobkov slovenského výrobcu Alfa Sorti zo Zvolena. „Chceme ponúknuť ľuďom kvalitné a ľahšie jedlo, ktoré im prinesie viacero benefitov. Je chutné, zdravé, obsahuje množstvo proteínov a vlákniny a všetky suroviny spĺňajú prísne kvalitatívne kritériá,“ hovorí Peter Vittek, konateľ spoločnosti Alfa Sorti.

Goody Foody zlepšuje zdravie

Výživné látky, ktoré produkty Good Foody obsahujú, pomáhajú znižovať hladinu cholesterolu v krvi, prispievajú k prevencii vzniku cukrovky a chránia srdce i cievy. „Naše výrobky sú bohaté aj na proteíny, podobne ako mäso, vďaka spracovaniu však obsahujú aj vlákninu, aminokyseliny a vitamíny,“ vysvetľuje P. Vittek. Zdravšie alternatívy populárnych burgerov, steakov, kebabov či guličiek preto podľa neho ocenia všetci, ktorí sa zaujímajú o svoje stravovanie a vplyv jedla na zdravie i celkovú pohodu.

Jedlá rastlinného pôvodu sú vhodné pre tých, ktorí sa zaujímajú o zdravý životný štýl, kladú dôraz na vyvážené stravovanie a chcú si zdravie udržať alebo ho zlepšiť. Dajú sa pripraviť na množstvo spôsobov. Už teraz sú výrobky Goody Foody obľúbené u aktívnych ľudí a športovcov, ktorých zaujímajú presné nutričné hodnoty, u mamičiek pri uvádzaní prvých jedál do stravovania svojich detí, aj u staršej generácie, ktorá sa chce udržať aktívna a fit. Cestu na tanier vegetariánov a vegánov si našli už dávnejšie a tí nedajú na výrobky Goody Foody dopustiť.

Alfa Sorti Hovadzie platky, PR článok, reklama, nepoužívať

Na výrobu sa používajú len certifikované produkty

Jedlá Goody Foody sa vyrábajú najmä zo sóje, ktorá nie je GMO. Medzi základné zložky patrí aj pšenica či hrachová múka a výrobcovi ju dodávajú rokmi overení poľnohospodári. Všetky suroviny, ktoré výrobky obsahujú, sú certifikované a prechádzajú prísnymi kontrolami kvality. „Zákazníkom ponúkame najvyššiu kvalitu, preto si dodávateľov starostlivo vyberáme a vykupujeme len prvotriedne suroviny,“ hovorí P. Vittek. Vo výrobe zaviedli náročné systémy riadenia kvality s medzinárodnou certifikáciou BRC, dennú kontrolu a priebežné vyhodnocovanie výsledkov.

Zodpovednosť za krajinu, v ktorej podniká, považuje zvolenský výrobca Alfa Sorti za jednu zo základných priorít. Šetreniu životného prostredia a trvalej udržateľnosti podriadil aj svoju vlastnú výrobu. Ekologické spracovanie surovín patrí medzi priority spoločnosti, preto využívajú najmodernejšie technologické postupy a sledujú svoju uhlíkovú stopu. Pri výrobe rastlinnej stravy spotrebujú o 45 % menej energie a vyprodukujú o 87 % menej emisií CO2 v porovnaní so spracovaním mäsa.

Alfa Sorti Hovadzie rezance, PR článok, reklama,nepoužívať

Obľúbenosť rastlinných alternatív Goody Foody rastie aj v zahraničí

Produkty Goody Foody má množstvo fanúšikov doma aj v zahraničí, 80% produkcie výrobca vyváža do Veľkej Británie, Nemecka, Rakúska, Holandska a ďalších európskych krajín. Vďaka rastúcej popularite a novým technológiám zdvojnásobili začiatkom roka svoju produkciu, aby stíhali pokryť zvyšujúci sa záujem zákazníkov.

Chutné a zdravé výrobky Goody Foody si môžete kúpiť vo všetkých obchodných reťazcoch. Predávajú sa ako chladené alebo mrazené, vďaka čomu ich máte hotové a na tanieri v priebehu pár minút. Vybrať si môžete šťavnatý steak s hovädzou alebo kuracou príchuťou, hovädzí či cviklový burger, obľúbený gyros a kebab, chutné kuracie a hovädzie guličky, kuracie kocky, výborné mleté kúsky alebo mleté klasické, fašírky hovädzie, kuracie, zeleninové, prípadne medailóniky, rezance, čevabčiči alebo plátky.
chyba