Zastavte zvýšený krvný tlak, cholesterol, bolesť hlavy a únavu s pomocou aktívneho konope!

Každého z nás občas potrápia nejaké neduhy, ktoré dokážu poriadne znepríjemniť každodenné fungovanie. Či už sa jedná o zvýšený krvný tlak, vysoký cholesterol alebo únavu v kombinácii s nepríjemnou bolesťou hlavy, je dobré vedieť, že všetko má svoje riešenie. Choďte na vec chytro a spoznajte silu aktívneho konope!

15.03.2021 00:00
cannamediq, PR článok, reklama, nepoužívať Foto:

Zoznámte sa s aktívnym konope

Blahodarné účinky konope na ľudský organizmus sa deklarujú už od pradávna. V modernom poňatí boli často poznačené celým radom legislatívnych obmedzení a rizík spojených s obsahom psychotropných kanabinoidov. V súčasnosti však inovatívne metódy a starostlivé spracovanie konopných rastlín do podoby extraktu umožňujú konope užívať vnútorne úplne bezpečne, bez akýchkoľvek rizík a vedľajších účinkov. Konečne je tak možné plne využiť potenciál blahodarných účinkov konope na organizmus.


CannamediQ® – značka, ktorú musíte poznať!

Ak chcete spoznať silu bezpečného aktívneho konopí, rozhodne sa zastavte vo svojej lekárni pre revolučné prípravky od značky CannamediQ®. Práve tieto trhové novinky vám pomôžu od radu problémov, ktoré vás môžu dlhodobo trápiť a obmedzovať. Možno ich jednoducho zakúpiť aj bez receptov.


Dvíha sa vám tlak? Siahnite po konope!

Vysoký krvný tlak je považovaný za jednu z najčastejších kardiovaskulárnych chorôb, s ktorou sa môžeme stretnúť aj pod pojmom hypertenzia. Často sa táto komplikácia označuje aj ako neinfekčná epidémia a zaraďuje sa do skupiny civilizačných chorôb, ktoré sa rozhodne nevypláca brať na ľahkú váhu. Zjednodušene môžeme povedať, že sa jedná o silu, ktorú krv tlačí na žilné steny. Pri trvalo vysokom tlaku je nevyhnutné užívanie antihypertenzív. Tie so sebou rovnako prinášajú rad nežiaducich vedľajších účinkov. Môže ísť napríklad o poruchy elektrolytickej rovnováhy, zníženie libida, erektilnej dysfunkcie, inzulínovú rezistenciu, poškodenie ciev a mnoho ďalších … V prípade, že s vysokým krvným tlakom zvádzate urputný boj, vyskúšajte výživový doplnok Hypertenzin, ktorý využíva spojenú silu konope, hlohu a viniča hroznorodého pre efektívne moduláciu krvného tlaku a zachovanie dobrého stavu srdca, ciev a celého kardiovaskulárneho systému. Unikátne zloženie je navyše doplnené o šafran, ktorý obmedzuje nervové napätie a podráždenosť, ktoré môžu vysoký tlak spôsobovať. Funguje efektívne a bez vedľajších účinkov.

odkaz
konope, PR článok, reklama, nepoužívať

Zastavte cholesterol, stavte na konope

Odhalila u vás preventívna prehliadka zvýšenú hladinu cholesterolu? Sám o sebe nie je cholesterol nebezpečný, ak je jeho hladina v norme. Všeobecne platí, že u dospelého človeka by sa mala hladina cholesterolu pohybovať do hodnoty 5,00 mmol / l (milimólov na liter). Za zvýšený cholesterol je považovaná hodnota od 5,01 do 6,5 mmol / l. Ľudia s hodnotou nad 6,5 mmol / l, ktorá je označovaná ako riziková, by mali byť na pozore a významne zmeniť svoj životný štýl. Hladinu cholesterolu, triglyceridov aj celkový stav kardiovaskulárneho systému možno riešiť aj prírodnou cestou bez vedľajších účinkov. Výživový doplnok Cholestmizin spája silu konopí s osvedčeným účinkom monakolínu a zeleného čaju, ktorý nielen napomáha znížiť zvýšenú hladinu cholesterolu a triglyceridov, ale navyše poskytuje potrebnú ochranu pre srdce a cievy. Zloženie prípravku je navyše obohatené o silymarín zabezpečujúci ochranu a regeneráciu pečeňových buniek.

odkaz
konope, PR článok, reklama, nepoužívať

Ružovejší pohľad na svet vďaka konope

Ak vás často trápi nespavosť, stres, zlá nálada aj záchvaty bolesti hlavy, potom má pre vás lekáreň opäť riešenie. Výživový doplnok Neuroregen vďaka unikátnemu zloženiu s L-tryptofánom, valeriánou, medovkou a Bakopou zaisťuje pôsobenie na nervový systém v troch smeroch – valeriána redukuje stres aj podráždenosť, napomáha zaspávaniu a zlepšuje kvalitu spánku. Pridaná medovka zlepšuje náladu a Bakopa podporuje činnosť mozgu, čím obmedzuje záchvaty bolesti hlavy.

odkaz
konope, PR článok, reklama, nepoužívať
chyba