Nový formát na TA3

Televízia TA3 v nedeľu 14. marca uvedie premiéru relácie ŽIVOT S DIAGNÓZOU, ktorá bude pravidelne prinášať nové informácie, postupy a možnosti liečby rôznych zdravotných problémov a ochorení. Každý diel formátu sa zameria na inú diagnózu, ktorá trápi mnohých ľudí. Odborný lekár v štúdiu bude navyše odpovedať aj na otázky divákov.

11.03.2021 00:00
ZIVOT S DIAGNOZOU

Moderátorkou a zároveň dramaturgičkou relácie je Adriana Kmotríková, ktorá doteraz sprevádzala reláciou Život s cystickou fibrózou.

Adriana Kmotríková: „V ostatných 12 mesiacoch sme sa v relácii Život s cystickou fibrózou snažili priblížiť problematiku mladých pacientov s touto ťažkou chorobou a zviditeľniť ich statočný denno-denný nikdy sa nekončiaci boj o čisté pľúca. Tieto deti a mladí ľudia majú moju lásku a úctu. Dali mi nesmierne veľa sily a pozitívnej energie a oni zase ďakovali mne. Teším sa veľmi, že sa im podarilo dosiahnuť schválenie prvého lieku na genetickom základe z USA Kategorizačnou komisiou MZ SR, ktorý dokáže pridať aj desiatky rokov plnohodnotného života. Zostávam v kontakte s pacientami, ich rodinami a lekármi a verím, že sa k spolupráci ešte vrátime. Teraz je predo mnou nová výzva, ŽIVOT S DIAGNÓZOU, na ktorú sa teším a najmä na ľudí, ktorým pomôže.“

ŽIVOT S DIAGNÓZOU môžete sledovať každú druhú nedeľu o 16.30 hod., reprízy v pondelok o 18.00 hod. a v sobotu o 14.30 hod. Premiéra relácie bude už túto nedeľu 14. marca 2021 na tému migrény a bolesti hlavy.

Sledujte nás:

facebook

instagram

youtube

twitter

linkedin

chyba