Najužitočnejší darček? Operácia očí so zľavou až 1000 €

Zbaviť sa navždy okuliarov do diaľky, na blízko či nepopulárnych okuliarov na čítanie je radikálnou zmenou v kvalite života. Najväčšia a najznámejšia očná klinika iClinic prináša akciu, vďaka ktorej si prvých 1 000 záujemcov bude môcť zabezpečiť dokonalý zrak so zľavou až neuveriteľných 1 000 €.

11.12.2020 00:00
i Clinic, pr clanok nepouzivat

Hovorí sa, že investícia do zdravia je tou najhodnotnejšou investíciou zo všetkých. Mať skvelý zrak je snom nejedného z nás a operácia očí je darček, ktorý by potešil snáď každého človeka s okuliarmi. Prvýkrát iClinic rozdával zľavy vo výške rovného milióna eur začiatkom jesene. Pre obrovský úspech akcie sa rozhodol podobnú akciu spustiť aj pred Vianocami.

A tak v rámci najnovšej kampane s názvom „Zažite miliónové Vianoce s iClinic“ opäť umožní tisícke najrýchlejších záujemcov podstúpiť bezbolestnú operáciu očí jednou z troch najmodernejších metód za skutočne bezkonkurenčné ce­ny.

Kto prv príde, ten prv… Výborne vidí!

Pripraviť ponuku, ktorou klinika rozdá na zľavách rovný 1 000 000 € chce nepochybne veľké sebavedomie. V iClinic veria, že touto akciou pomôžu ľuďom plniť si svoje sny o doživotne kvalitnom zraku aj v tejto náročnej dobe.

Zľavnenú operáciu je možné objednať do 7. 1. 2021. Samotný zákrok je však možné absolvovať až do konca júna 2021. Na základe skúseností z jesennej kampane a s ohľadom na vianočné obdobie je však viac než pravdepodobné, že akciových 1 000 operácii sa vypredá ešte pred Vianocami. Preto v tomto prípade platí na 100 %, že váhať sa neoplatí. Dobrou správou tiež je, že zákrok pod stromček nemusíte darovať len sebe, ale komukoľvek si želáte.

Stačí poslať vyplnený nezáväzný kontaktný formulár

Pre využitie mimoriadnej zľavy vo výške 1 000 € je stanovená v podstate len jedna podmienka. Musíte byť medzi prvými 1 000 záujemcami, ktorí zašlú vyplnený kontaktný formulár s heslom „MILIÓNOVÉ VIANOCE.“

Personál kliniky vás následne bude kontaktovať s cieľom dohodnutia si stretnutia.

Najprísnejšie hygienické opatrenia a test na koronavírus ako bonus k zákroku

Operácia očí je veľmi citlivá záležitosť a iClinic si na maximálnej bezpečnosti svojich klientov dáva záležať bez ohľadu na to, či je alebo nie je pandémia spôsobená novým koronavírusom. Dodržiavanie najvyšších hygienických štandardov bolo samozrejmosťou vždy a tak pandémia činnosť kliniky nijak nezmenila. Snáď jedinou zmenou sú antigénové testy, ktoré sa iClinic rozhodol rozdávať ako bonus k zákrokom z kampane.

Najmodernejšie metódy výhodnejšie ako tradičné

Podobne ako na jeseň, aj v kampani „Zažite s iClinic miliónové Vianoce“ je možné zľavy uplatniť na tri najmodernejšie metódy. Po komplexnej očnej prehliadke vám očný lekár odporučí tú metódu, ktorá by najlepšie zodpovedala vašim potrebám. Veľkou výhodou je, že na zákroky získate doživotnú záruku.

Z-Lasik Premium je bezbolestná, najrýchlejšia a najpresnejšia femtolasiková operácia súčasnosti. Pri zákroku sa využíva kombinácia špičkového femtosekundového a excimerového lasera. Prebieha v lokálnej anestézii a po zákroku odchádzate domov. Výhodou je tiež rýchle hojenie. Z-Lasik Premium koriguje krátkozrakosť, ďalekozrakosť a astigmatizmus.

ReLEx SMILE 3D je jedinou operačnou metódou, pri ktorej pacient necíti bolesť počas zákroku ani po ňom vďaka použitiu najšpičkovejšieho femtosekundového lasera. Využíva sa na korekciu krátkozrakosti a astigmatizmu. Výhodou je okamžitý wow efekt vyvolaný zlepšeným videním a veľmi krátka doba hojenia. Do práce a k bežným, nenáročným, činnostiam sa spravidla pacient môže vrátiť už na druhý deň po zákroku.

FEMTO Z-Prelex je metóda, ktorej podstatou je výmena pôvodnej očnej šošovky za novú – umelú. Odporúča sa najmä pacientom s presbyopiou a/alebo šedým zákalom. Do oka je pomocou femtosekundového lasera a bez ostrých operačných nástrojov voperovaná trifokálna šošovka, ktorá umožňuje kvalitné videnie do všetkých vzdialeností. Pacient sa tak natrvalo zbaví okuliarov do diaľky, na blízko aj okuliarov na čítanie.

Kompletné informácie o najmodernejších bezbolestných operáciách očí, ako aj o kampani „Zažite s iClinic miliónové Vianoce,“ nájdete na https://www.iclinic.sk/…nove-vianoce.

chyba