iClinic rozdáva vianočné zľavy v hodnote milión eur na operáciu očí

Je smutným faktom, že aj keď zdravie je to najcennejšie, čo v živote máme, mnohí z nás sa o neho nestarajú, tak ako by mali. To ale neznamená, že máme utekať k lekárovi vždy, keď nám zaslzí oko, alebo keď nás rozbolí hlava. Skôr ide o to, aby sme nezvolili opačný extrém a očného lekára nevyhľadali až vtedy, keď už napríklad, nevidíme poriadne do diaľky či do blízka.

03.12.2020 00:00
iclinic, nepouzivat

Vzhľadom na to, že zrak je jeden z piatich najdôležitejších zmyslov človeka, je preto na mieste, dať si jedno predsavzatie, možno aj Nového roka – navštíviť očnú kliniku, ktorá vám vie pomôcť s väčšinou vašich zrakových problémov.

V tomto článku sa dočítate:

  • Ktoré zrakové chyby vie dnešná medicína vyriešiť
  • Aké riešenia korekcie zraku odporúča očná klinika iClinic
  • Tip na užitočný darček pod vianočný stromček

Súčasná medicína vie vyriešiť väčšinu zrakových chýb

Oftalmológia sa radí medzi najviac rozvíjajúce sa medicínske odbory vôbec. Je to predovšetkým vďaka špičkovým moderným technológiám, ktoré sa vyvíjali za posledné desaťročia. Vďaka ním sú laserové zákroky dokonalo presnými a pre zrak pacienta bezpečnými a šetrnými. Súčasná medicína dnes dokáže vyriešiť väčšinu zrakových chýb. Očná klinika iClinic patrí medzi špičkové európske kliniky. O svojich klientov sa aktuálne stará v 4 slovenských mestách a v Rakúskom Klagenfurte, v ktorom pôsobí pod značkou iDoctor. Pacientom sa venujú vysokokvalifikovaní lekári, ktorí majú dlhoročnú prax a skúsenosti so špičkovou technológiou. Pri operačných zákrokoch využívajú najmodernejšie laserové prístroje americkej, nemeckej a švajčiarskej kvality od spoločností ALCON, CARL ZEISS a ZIEMER. Tie sú svetovou jednotkou medicínskej techniky v tomto odbore, pričom svoje technológie pravidelne inovujú.

Aké riešenia korekcie zraku odporúča očná klinika iClinic?

Efektívnym a trvalým riešením pre korekciu krátkozrakosti, ďalekozrakosti alebo vyriešenie iných pridružených chorôb oka sú laserové operácie očí. Tie vám dnes vedia jednou operáciou „opraviť“ zrak, keď nevidíte dobre dokonca na všetky vzdialenosti, tzn. na čítanie, na strednú vzdialenosť, ale aj do diaľky (operačná metóda FEMTO Z-PRELEX). Laserové operácie dokážu okrem krátkozrakosti či ďalekozrakosti vyriešiť, napríklad aj astigmatizmus či šedý zákal. Očná klinika iClinic ponúka záujemcom bezplatnú konzultáciu, v rámci ktorej lekár pacientovi odporučí tú správnu operačnú metódu, ušitú na mieru podľa individuálnych potrieb pacienta. Na odstránenie dioptrií sú vhodné operácie, napríklad metódou ReLEx SMILE 3D alebo Z-LASIK PREMIUM.

Tip na vianočný darček? Kvalitný zrak so zľavou až 1 000 € Po dokonalom zraku túži vari každý, kto nosí okuliare či kontaktné šošovky. Laserová operácia očí je pre vašu peňaženku teraz dostupná ešte viac, ako kedykoľvek predtým. Vzhľadom na ekonomické dopady pandémie koronavírusu pripravila očná klinika iClinic pre svojich klientov akciu so špeciálnou zľavou až 1 000 € na vybrané laserové operácie očí. Vďaka tomu môžu pacienti sebe alebo svojim blízkym splniť sen o dokonalom zraku aj v dnešných časoch. Pri všetkých operačných metódach používa aktuálne najmodernejšie technológie, bez ohľadu na to, či v danom čase poskytuje na vybrané metódy špeciálnu zľavu.

iclinic, nepouzivat

Pre veľký úspech táto akcia pokračuje aj v predvianočnom čase. Blížia sa Vianoce a kvalitný zrak pre rodinu či blízkych by mohol byť dobrým tipom na darček pod stromček. Operáciu je možné si zakúpiť aj formou darčekového poukazu. Podrobnosti na uplatnenie zľavy či k darčekovým poukazom sú uverejnené na www.iclinic.sk.

chyba