Mlyn Trenčan spol. s r. o. so sídlom v Trenčianskej Turnej má prevádzku Bezlepkový mlyn v Svinnej

Názov prevádzky hovorí o tom, že sa tam vyrábajú bezlepkové čiže bezgluténové výrobky.

03.12.2020 00:00
mlyn trencan nepouzivat

Zdravie vo všeobecnosti chápeme ako neprítomnosť choroby alebo bolesti.

Naše výrobky prospievajú ľuďom ktorí majú problém s gluténom, čiže majú diagnostikovanú celiakiu. Náš výrobný program je v súčasnej dobe orientovaný na pohánku z ktorej sa v našom mlyne melie pohánková múka hladká, pohánková krupica, pohánková múka celozrnná, pohánková lámanka a pohánka lúpaná celá.

Foto: archív Mlyn Trenčan
archiv klienta - Svinna balicky - nepouzivat

Z uvedeného sortimentu pohánková múka hladká a pohánková krupica je zaradená v zozname kategorizovaných dietetických potravín s úhradou poisťovne.

Príprava jedál z našich pohánkových výrobkov je vhodná aj ako doplnok jedálneho lístka ostatnej populácie obyvateľstva pre obsah bielkovín, vlákniny, nenasýtených mastných kyselín, minerálnych látok(K, Mg, P, Ca, Fe, Cu, Mn, Zn), vitamínov skupiny B, tokoferolov, flavonoidov a z nich najcennejší rutín.

Náš mlyn je prvý bezlepkový mlyn na Slovensku s technológiou mechanického spôsobu lúpania pohánky, zároveň je výrobcom produktov v BIO kvalite.

Foto: archív Mlyn Trenčan
archiv klienta - Svinna laboratorium-vyhodnotenie rozboru-nepouzivat

Nakoľko si vážime všetkých ľudí intolerantných na glutén celú našu výrobu máme zastrešenú pravidelnou laboratórnou kontrolou v zmysle potravinovej legislatívy.

Kontakt:

Telefón: +421 905 463 255
Email: odbyt_svinna@mlyntrencan.sk
Web: mlyntrencan.sk
Facebook: Bezlepkový mlyn Svinná
Foto: archív Mlyn Trenčan
archiv klienta - Svinna mlecie stolice, nepouzivat
chyba