Škodí a ohrozuje vašu kúpeľňu viac ako pleseň

Nedostatok miesta, minimum okien a tvoriaca sa vlhkosť spôsobuje vrásky na tvári mnohým majiteľom malých kúpeľní. Možno ale budete prekvapení, že pleseň nie je jediným a zďaleka ani najväčším problémom, s ktorým sa v tomto priestore stretávame.

02.12.2020 10:15
seocentrum, nepouzivat Foto: ,

Oveľa horšie je to s odpadom, ktorý sa vie veľmi rýchlo upchať. Nielen zápach, ale aj diskomfort nám potom v tomto priestore znemožňuje pobyt a jeho plnohodnotné využitie. Ako daný problém vyriešiť?

Upchatý odpad a krtkovanie

To, čo denne prejde odtokovým potrubím z našej domácnosti, našej prírode rozhodne neprospieva. Už pri obyčajnom umývaní rúk vypúšťame do prostredia množstvo chemikálií, ktoré tam zostanú veľmi dlhú dobu.

Voda a tekuté pracie či iné hygienické prostriedky však nie sú jediné zložky, ktoré z nášho domu vypúšťame. Veľmi často, najmä v mestách, končí v toalete množstvo zvyškov jedla a iných vecí z domácnosti, ktoré môžu potrubie upchať. Čistenie nie je jednoduché, o to horšie, ak je problém dlhodobého charakteru.

V takýchto prípadoch prichádza na rad odborné krtkovanie, ktoré pre maximálnu spokojnosť zákazníkov využíva tú najlepšiu techniku a výbavu.

Nepodceňujte ani tie najmenšie poruchy

V kúpeľni sa nachádza aj množstvo rôznych spotrebičov, ktoré slúžia najmä na údržbu a čistenie nášho oblečenia. Ani ich výkon nie je ale nekonečný a v priebehu používania sa vedia časom pokaziť alebo svoje služby plniť na 100 %. V takomto prípade je veľmi dôležitá pravidelná údržba a kontrola.

Ak sa však aj napriek tomu niečo pokazí, netreba hneď kupovať nový spotrebič. Občas stačí kúpiť nové ložisko do práčky a vaša kúpeľňa bude opäť fungovať tak ako má.

Zvýšte komfort kúpeľne so špeciálnymi úchytkami

Aby bol malý priestor kúpeľne pre vás pohodlný a mohli ste ho naplno využívať bez obmedzení, vybavte si ho aj špeciálnymi úchytkami a madlami. Ovládanie nábytku, pohyb v priestore a jeho využitie bude oveľa jednoduchšie.

Skombinujte tieto doplnky so závesným systémom nábytku a sanitárnym vybavením a priestor sa prevzdušní a opticky i reálne zväčší. Kúpeľňu budete mať v dobrom stave, jednoducho ju udržíte v čistote a ešte lepšie sa v nej budete cítiť.

chyba