Heslo jesene: VLASY BEZ CHYBIČKY, vďaka hustému zloženiu s hustým výsledkom

Bohaté a krásne vlasy? Tak presne tie nikdy nevyjdú z módy! Na dvere klope jeseň, ktorá so sebou nesie vietor a sychravé počasie a to dá vlasom poriadne zabrať. Nech už sa ide o skrývanie vlasov pod čiapkou, nedostatok vitamínov na tanieri alebo len o zlú starostlivosť, vlasy sa jednoducho pripravili o objem a lesk. Čo teraz podniknúť, aby zase rozkvitli do krásy?

26.11.2020 00:00
shutterstock 131497376

Určitý úbytok vlasov je v priebehu celého roku normálny. Rovnako ako sa zvieratám vymieňa kožuch, tak tiež vlasy prechádzajú prirodzeným procesom obnovy. Dôležité je, aby boli v poriadku folikuly, z ktorých vlasy vyrastajú. Tieto vačky, v ktorých sa nachádzajú vlasové cibuľky, sú napojené na cievne zásobovanie, a preto sa k nim informácie z krvi dostávajú veľmi rýchlo. Pokiaľ je všetko ako má byť, vlasy sú čoskoro nahradené novým prírastkom. Zbystriť je potrebné, keď už sú vlasy naozaj poškodené a padajú doslova v húfoch. Prinášame niekoľko rád, ako je možné im opäť vdýchnuť život.

Rozlúčte sa s neresťami dnešnej doby

V prípade, že vám hriva redne stále viac a jej stav sa nelepší, je vhodné popremýšľať, či ste v poslednej dobe neprešli väčším stresom. Práve ten sa totiž na kvalite vašich vlasov a kože veľmi negatívne podpisuje. Ďalšími dôvodmi, prečo vás vlasy opúšťajú, môže byť hormonálna nerovnováha, či už po pôrode, alebo ako predzvesť prechodu, komplikácia so štítnou žľazou alebo prechodená chrípka. V prípade, že ste v poslednej dobe nasadili diétu alebo radikálne zmenili jedálniček, môže byť aj toto príčina. Pokiaľ ste sa tu našli, je vhodné upokojiť sa a predovšetkým zvoľniť, dostať sa do pohody. Všetko určite nepôjde hneď, ale uvidíte, že po nejakej dobe sa úspech sám dostaví.

Masáž hlavy – relaxácia, ktorá sa vyplatí

Nielen príjemná, ale aj prospešná je pravidelná masáž hlavy, pretože podporí prekrvenie kože, a tým uľahčí živinám cestu k vlasovým folikulom. Ako na to? Položte na čelo všetkých desať prstov a krúživými pohybmi masírujte hlavu až k zátylku a zase späť.

Pozor na príliš urputné umývanie

Kvalitný šampón je pri umývaní vlasov základ, ale je nutné dbať na odporúčané dávkovanie, ktoré je uvedené na obale. K odstráneniu nečistôt a mastnoty totiž hravo postačí menšie množstvo prípravku, ako si môžete myslieť. Naopak pri nadmernom používaní šampónu vlas stráca svoju prirodzenú ochrannú vrstvu, začína sa štiepiť a lámať. Pri umývaní vlasov je rovnako dôležité vybrať kvalitný šampón, ktorý je k vlasom ohľaduplný a dodá im látky, ktoré vaše kučery potrebujú. Skvelé referencie má Vlasové hnojivo šampón s kofeínom a komplexom Hustoplex™, ktorý účinne redukuje vypadávanie vlasov, ich rednutie a poškodenie vonkajšími vplyvmi, škodlivinami alebo náročným stylingom. Unikátne zloženie s kofeínom, žihľavou, zeleným čajom a silymarínom navyše podporuje rast nových vlasov, zvyšuje odolnosť vlasových buniek a pomáha vytvárať objem, lesk a silu vlasov. Pre ešte výraznejší účinok je možné doplniť šampón tiež o jedinečné bezoplachové sérum.

odkaz Foto: SHUTTERSTOCK
simply2_pr_clanok_reklama_nepouzivat

Doplňte vlasom látky, ktoré potrebujú

Nedostatok bielkovín a železa v strave môže viesť k oslabeniu a vypadávaniu vlasových vlákien, takže vlasy sú oveľa jemnejšie a majú tendenciu sa lámať. Zamerajte svoju pozornosť preto na potraviny obsahujúce železo, vitamín C, horčík, selén, zinok, kremík. Veľmi dôležité sú tiež aminokyseliny, alebo vitamíny skupiny B. Keď vitamíny z potravy nestačia, zamierte do lekárne. Výbornými výsledkami sa pýši inovatívny prípravok Vlasové hnojivo, ktorý obsahuje unikátnu kombináciu látok potrebných pre správny rast a kvalitu vlasových buniek. Vďaka vysokému obsahu biotínu, kremíku a síry, ktorá je známa ako minerál krásy, vlasové hnojivo rýchlo a účinne redukuje nadmerné vypadávanie vlasov, podporuje ich rast a kvalitu. V zložení tohto výživového doplnku nájdete vysoké dávky aminokyselín, vitamínov a minerálov, ktoré sú kľúčové pre stav vlasov a vlasovej pokožky.

Vlasové hnojivo je rad prípravkov zameraných na starostlivosť o vlasy so zhoršenou kvalitou, tendenciou vypadávať, rednúť a strácať objem. Ich zloženie je určené pre podporu rastu vlasov, redukciu ich nadmerného vypadávania, lámania a štiepenia. Vlasové hnojivo zabezpečuje výživu a ochranu vlasových buniek pre ich poškodením, podporuje hustotu, silu a krásu vlasov a zvyšuje ich odolnosť.

Vlasové hnojivo je možné užívať ako výživový doplnok vo forme tabliet, prípadne používať ako vlasový šampón. Pri intenzívnych ťažkostiach s vypadávaním, rednutím a zhoršenou kvalitou vlasov je vhodné kombinovať užívanie výživového doplnku a šampónu Vlasové hnojivo pre ešte rýchlejší a výraznejší nástup účinku.

chyba