Čas povinných rúšok je tu zas. Potrebujete ochranné pomôcky?

Vyzeralo to, že pandémia pomaly pominie a všetci sme si začali zvykať na uvoľňovanie opatrení, odkladanie rúšok a rukavíc. Situácia sa však pomaly mení a zdá sa, že bez ochranných prostriedkov sa nezaobídeme.

15.10.2020 10:13
pille-riin-priske-O5Fo4v Uu IBM-unsplash, pr...
Illustračné foto: Pille-Riin Priske/Unsplash.com

Pracujete z domu? Nezabudli sme ani na vás a pripravili sme šikovné Home office balíčky. Nie každý má však možnosť pracovať z domu, je mnoho tých, ktorí sa starajú aby náš život vyzeral čo najnormálnejšie a mohli sme si kúpiť čerstvý chlieb, zájsť do autoservisu alebo do lekárne. Rovnako medzi ľudí musíme vyjsť aj my. Tieto prevádzky a iné pracoviská predstavujú miesta so zvýšenou koncentráciou ľudí. Preto zvoľte vhodné preventívne opatrenia, ktoré zamedzia ohrozeniu zdravia vašich zamestnancov a klientov. Nepodceňujte preto situáciu ani vo vašej firme.

Ak neviete aké prostriedky použiť, radi vám pomôžeme, keďže u nás nájdete dostatok ochranných pomôcok na jednom mieste. Dodržiavať by sme mali R-O-R. S odstupom vám síce nepomôžeme, avšak rúška a hygienu rúk dokážeme zabezpečiť.

Ochrana tváre

Plánujete dať rúško svojim klientom? "Samozrejmosťou sú firemné rúška s logom. Môžete zvoliť rôzne typy potlače alebo výšivky. Nie je pre nás problém vyrobiť rúška na mieru, či už minimalistické alebo farebné s motívom. Sú vyrábané v chránenej dielni zo 100%-nej bavlny s certifikátom OEKO-TEX® certifikát Standard 100 trieda I, preto zaručujeme, že sa nevyrábajú zo žiadnych umelých materiálov. Rovnako ako vzhľad si môžete určiť aj možnosť upevnenia – gumičkami alebo šnúrkami.

odkaz
rusko3-500x500, pr clanok, reklama, nepouzivat

Hygienickejšou verziou ako bavlnené rúško je používanie jednorazových chirurgických rúšok. Pre náročnejších máme v ponuke aj opakovane použiteľnú tvárovú masku KN95 s filtrom, ktorá chráni proti vdychovaniu a vydychovaniu aerosolových častíc.

Tvárová maska KN95 s filtrom
rusko pr clanok, reklama, nepouzivat Tvárová maska KN95 s filtrom
Chirurgické rúško
rusko pr clanok, reklama, nepouzivat Chirurgické rúško


Nie každému je príjemné nosiť rúško, pre tých, ktorým nevyhovuje rúško je tu aj ochranný štít vyrobený z PET materiálu. Štít sa dá používať aj opakovane, stačí ho vydezinfikovať alkoholom alebo dezinfekciou.

P4040268-500x500, pr clanok, reklama, nepouzivat

Ochrana rúk

Keď už je reč o dezinfekcii…Či už hľadáte takú, ktorú by ste rozdali jednotlivcom alebo náplne na doplnenie stojanov, v Hauerlande máme k dispozícii antibakteriálne gély a mydla rôznych veľkostí, od tých, ktoré skryjete do vačku až po priemyselné balenia s objemom 10 litrov.

Herbatheca GEL 1 liter-500x500, pr clanok, reklama, nepouzivat

Vytvoriť tzv. anticovidové pracovisko môžete aj tým, že pri vstup umiestnite stojan na dezinfekciu, čím zaručíte, že je dostupná pre každého už pri samotnom príchode. Ideálnym je bezdotykový stojan na šliapaci mechanizmus.

SK020084 1-500x500, pr clanok, reklama, nepouzivat

Mnoho detí určite s radosťou použije tento milý detský stojan.

det.davkovac2-500x500, pr clanok, reklama, nepouzivat

Ak na pracovisku nemáte možnosť neustále si umývať alebo dezinfikovať ruky, môžete zvoliť aj niektorú z ochrany rúk. U nás nájdete rukavice rôznych farieb a veľkostí.

Všetky pomôcky nájdete v našom e-shope na shop.hauerlan­d.sk. Spolu to zvládneme!

chyba