Konopná úľava pre citlivý chrbát a bolestivé kĺby!

Pokiaľ sa vaše kolená, bedrá, členky, chrbát alebo svaly ozývajú čím ďalej viac, verte, že je potrebné sa týmto ťažkostiam postaviť čelom. Spoločne so zvýšenou námahou, pri športe, ale tiež s rastúcim vekom sa naše kĺby opotrebovávajú a potrebujú potrebnú starostlivosť, aby mohli plniť svoje poslanie.

28.08.2020 00:00
simply you, PR článok, nepoužívať Foto:

Ak aj vy cítite, že sa vás dlhodobé ťažkosti s chrbtom a kĺbmi rovnako týkajú, je nutné sa viac zamerať na aktivity, ktoré vám ich pomôžu postupne odstrániť. O ktoré ide, vám prezradíme práve tu!

Chôdza vám naštartuje „fyzičku“

Chôdza je najprirodzenejší pohyb pre človeka. Udržuje vás v dobrej kondícii a prispieva k dobrej nálade. Obyčajná chôdza je síce skvelá relaxácia, ale dobrú fyzickú formu vám nezabezpečí. Pre to, aby ste sa dostali do dobrej kondície je potrebné urobiť aspoň 10 000 krokov za deň. Ide o trasu asi 7 kilometrov.

Plávanie pre uvoľnenie

U plávania je potrebné vybrať vhodný plavecký štýl. Zdvihnutá brada a meravý krk rozhodne boľavému chrbtu neprospejú. Vhodné je zamerať sa na cvičenie v bazéne, ktoré je špeciálne určené pre uvoľnenie svalov a chrbta.

Doprajte si masáž

Tento druh príjemnej relaxácie je výborný tiež ako prevencia. Dobre zvolené masáže účinne odstraňujú stuhnutosť a bolestivosť svalstva. Navyše telu doprajete aj potrebnú mieru odpočinku a užijete si čas len pre seba.

Generácia „bolestivých“ chrbtov vsádza na konope!

Boľavý chrbát bol skôr spájaný s vyšším vekom. To už ale dnes rozhodne neplatí, pretože na citlivosť chrbta a bolesti kĺbov si sťažuje mnoho tridsiatnikov. Tieto problémy sú zapríčinené predovšetkým „pohodlným“ životným štýlom, kedy najviac dostáva chrbtica a chrbtové svaly.

Zamierte do lekárne, kde si určite vyberiete pomocníka presne pre vás

Ak vás už dlhšiu dobu trápia bolesti, stuhnutosť a preťaženie pohybového aparátu, potom rozhodne vyskúšajte chladivé konopné mazanie Mentholka, ktorá rýchlo a účinne uľaví pri ťažkostiach s natiahnutými svalmi, stuhnutými kĺbmi aj bolesti chrbta. Originálna receptúra s konopným olejom, jedľou sibírskou a zmesou bylín spoľahlivo zregeneruje a uľaví od bolesti aj preťaženia a chladivý efekt mentolu príjemne osvieži unavený pohybový aparát.

odkaz Foto: PR servis
simply you, PR článok, nepoužívať

V prípade, že máte pocit, že tohtoročné leto chladivému mazaniu nepraje, a naopak by ste radšej poriadne zahriali svoje telo, máme pre vás výbornú správu. Konopné mazanie má rovnako hrejivú alternatívu s názvom Thermolka, ktorá vás rovnako v ťažkostiach s pohybovým aparátom nenechá. Vďaka konopnému oleju, jedli sibírskej a zmesi bylín mazanie účinne regeneruje a uľavuje od bolesti aj stuhnutosti chrbta, svalov a kĺbov. Hrejivá sila vanilky a kapsaicínu navyše príjemne zahreje a uvoľní celý pohybový aparát. Konopné mazania sú vhodné pre seniorov, športovcov aj osoby trpiace následkami sedavého alebo fyzicky náročného zamestnania.

odkaz Foto: PR servis
simply you, PR článok, nepoužívať

Konopné mazania Mentholka a Thermolka sú spoľahlivou voľbou pre váš pohybový aparát!

chyba