Pribudli vám kilá a chýba vám kondícia? Rozhýbte sa vďaka pár jednoduchým cvikom

Vstávate ráno na dve doby, vyjsť do schodov je problém a za autobusom nezabehnete ani náhodou? Je na čase vážne sa zamyslieť nad svojou kondíciou. Nedávne karanténne opatrenia sú dôvodom navyše. Väčšina z nás mala pohybu ešte menej ako obyčajne, čo sa podpísalo nielen na ručičke váhy. Vyskúšajte preto spolu s nami pár cvikov s minerálnou vodou Magnesia GO a dostaňte sa do formy.

09.07.2020 00:00
Seesame, PR článok, nepoužívať Foto:
Veronika Hanáková, trénerka a výživová špecialistka Nutriadapt

Nenáročné cviky, ktoré obsahuje séria štyroch videí, sú určené pre každého. Aj pre tých, ktorým pohyb a celkovo silové cvičenia nerobia až tak dobre. Na ich precvičenie nie sú potrebné žiadne stroje a ani iné špeciálne vybavenie, ktoré by vás limitovalo, alebo by ste sa museli vyhovárať, že to skrátka nedáte. Recept, ako sa do toho pustiť, je jednoduchý – mať len chuť.

Ako sa hovorí, nikdy nie je neskoro. A to či už po ukončení karantény, alebo teraz, na začiatku leta. V rámci série štyroch videí, ktoré pre vás pripravila minerálna voda Magnesia spolu s trénerkou a výživovou špecialistkou Nutriadapt Veronikou Hanákovou, si precvičíte všetky časti tela. Každé video je zamerané na jednu partiu alebo kombináciu partií a začína sa cvikom na rozohriatie a rozprúdenie kardiovaskulárneho systému. Tento cvik je dôležitý, aby sa vaše telo pripravilo na nasledujúce cvičenie danej partie. Tak ho následne bezproblémovo zvládnete. „Všetky cviky, ktoré som navrhla, sa dajú jednoducho odcvičiť doma alebo na záhrade a nezaberú veľa času,“ uviedla Veronika.

Osvedčené trio k úspechu

Aby ste sa dostali do formy, alebo si ju len udržali, dôležitá je aj vyvážená strava a pitný režim. Táto trojica – cvičenie, vyvážená strava a pitný režim – je základným predpokladom, aby ste sa cítili dobre. Dôležité je prijímať vitamíny, vlákninu, bielkoviny, zdravé tuky a v neposlednom rade aj minerály. Tretím pilierom je dostatočný pitný režim v podobe stredne mineralizovanej vody. Na ten je potrebné obzvlášť myslieť počas horúcich dní, ale aj pri cvičení. „Pri cvičení svojim klientom vždy odporúčam, aby sa pred začiatkom napili a priebežne pili aj v prestávkach počas cvičenia. Dopĺňanie horčíka v podobe minerálnej vody Magnesia je však ideálne aj počas celého dňa,“ dodala Veronika. Počas extrémne horúcich dní je lepšie si sériu odcvičiť skoro ráno alebo podvečer.

Minerálnu vodu Magnesia GO použite aj v rámci... Foto: PR servis
Seesame, PR článok, nepoužívať Minerálnu vodu Magnesia GO použite aj v rámci zostáv a stále ju majte poruke

Magnesia GO je neperlivá a má praktické 0,75 l balenie – môžete ju tak využiť aj v rámci cvičebných zostáv. Obsahuje prírodný horčík, ktorý pomáha proti kŕčom, stresu, únave a podporuje sústredenie, a zároveň má nízky obsah sodíka, čo prispieva k normálnemu krvnému tlaku. Vďaka svojmu unikátnemu zloženiu je tak vhodná na každodenné pitie. Ak chcete naštartovať telo, udržať si formu a načerpať energiu, prípade len odbúrať každodenný stres, pozrite si sériu cvičení na facebookovom profile Magnesia.

Minerálnu vodu Magnesia GO použite aj v rámci... Foto: PR servis
Seesame, PR článok, nepoužívať Minerálnu vodu Magnesia GO použite aj v rámci zostáv a stále ju majte poruke

Magnesia GO obsahuje v jednej 0,75 l fľaši 129 mg horčíka. V rámci zdravého životného štýlu a vyváženého pitného režimu dosiahnete priaznivé účinky horčíka pri vypití aspoň 0,3 l prírodnej minerálnej vody Magnesia.

• Horčík prispieva k správnemu fungovaniu svalov.

• Horčík prispieva k správnemu fungovaniu nervového systému a k správnej funkcii psychiky.

• Horčík prispieva k zníženiu vyčerpania a únavy.

Magnesia je potravina s nízkym obsahom sodíka. Znížená konzumácia sodíka prispieva k udržaniu normálnej hladiny krvného tlaku.

chyba