Lactobacillus Bulgaricus - tisícročiami overená podpora našej imunity

31.03.2020 00:00
bulgaricus, pr clanok, reklama, nepouzivat

Probiotické produkty bulharskej spoločnosti Daflorn obsahujú najstaršiu probiotickú baktériu využívanú ľudstvom min. 8500 rokov – L. Bulgaricus, ktorú bežne naše trávenie neobsahuje. Táto probiotická baktéria bola donedávna považovaná za rastlinnú probiotickú baktériu, ale výskumom genmjr. Prof. Nikolu Alexandrova, MD. PhD. ScD. Dr. – autora probiotických produktov DAFLORN sa potvrdilo, že pochádza z vody.

Daflorn probiotiká sú vyrábané pokročilou biotechnológiou. Obsahujú L. Bulgaricus a iné probiotické baktérie získané z vodného prameňa v Bulharsku. Do činnosti sa dostávajú 20 min. po užití v tráviacom trakte, po vstrebaní obalu tvoreného z vyše 50 prírodných zložiek. Vďaka neopakovateľným vlastnostiam L. Bulgaricus, ( rozkladá laktózu na 99,96% – prijaté zdravotné tvrdenie EU, kolonizuje aj žalúdok, priľnavosť do 21 dní k stene čreva, tvorba D-mliečnej kyseliny, výskyt v prírode a len na území BG) sú to zatiaľ najsilnejšie a najodolnejšie probiotické baktérie, aké boli objavené. Preto je Lactobacillus Bulgaricus uznaný Európskou komisiou, ako aj Kongresom USA za najužitočnejšiu probiotickú baktériu pre človeka.

Základným pravidlom bulharskej firmy Daflorn je vytvorenie a výroba prirodných probiotických produktov, ktoré neobsahujú konzervačné látky, farbivá, geneticky manipulované mikroorganizmy a látky škodlivé pre ľudí.

Probiotiká fy preškrtnutý textDaflorn sa snažia do života priniesť starodávnu múdrosť Hippokrata: „Nech je tvoje jedlo, tvoj liek!“

Probiotické práškové produkty sú vo svojej podstate probiotickou náhradou stravy. Obsahujú okrem probiotických baktérií aj všetky esenciálne a neesenciálne aminokyseliny, mastné kyseliny, vitamíny, minerály a stopové prvky.

Produkty DAFLORN sú vhodné aj pre ľudí s problémami pri laktózovej intolerancií.

Vyjadrenie vedeckého tímu Daflorn s.r.o., Sofia, Bulharsko ku Covid 19 :

Výskumný tím spoločnosti Daflorn s.r.o. spolupracuje s Prof. Palokom Ike, dekanom Fakulty biológie Centra pre vedecký výskum Agentúry pre jadrové a kozmické programy Indie /NISER,DAE India/.

Minulý rok Prof. Palok Ike dokázal šiestimi rôznymi spôsobmi, napr. aj geneticky, že kmeň Lactobacillus bulgaricus DWT1 patentovaný spoločnosťou Daflorn spôsobuje repolarizáciu makrofágov zo stavu M2 na M1. Jeho výskum bol publikovaný v prestížnom vedeckom časopise Journal of Functional Foods 56 (2019) 232–245.

Profesor Palok Ike prednášal túto tému aj na Lekárskej univerzite v Sofii. Video je dostupné na YouTube.

Makrofágy tvoria základ ľudskej bunkovej imunity. Ľudský organizmus si ich sám vyrába. Makrofágy M1 zabíjajú vírusové a nádorové bunky v ľudskom tele. Prostredníctvom nich sa telo vyrovnáva s vírusovými infekciami a neustále sa vyvíjajúcimi nádorovými bunkami. Ak sú v tele makrofágy M1 v malom množstve, vyvinú sa ťažké vírusové infekcie alebo nádory. Náš kmeň Lactobacillus bulgaricus DWT1 zvyšuje tvorbu makrofágov M1 a preto môže byť užitočný pri prevencii COVID 19.

Výrobky Daflorn obsahujúce Lactobacillus bulgaricus DWT1 a spôsob ich výroby sú patentované Patentom USA č. 9 131 708 B2, 15. septembra 2015.

Kmeň Lactobacillus bulgaricus DWT1 je prvým probiotikom na svete izolovaným z čistej pramenitej vody v Bulharsku.

Foto: PR servis
lubica kuttnerová,PR článok, nepoužívať

Výrobky spoločnosti Daflorn boli experimentálne a klinicky testované na vzorke viac ako 3 000 pacientov a výsledky boli uverejnené vo viac ako 100 vedeckých prácach, článkoch, na kongresoch, konferenciách.

Spoločnosť Daflorn s.r.o. má licenciu od bulharskej Agentúry pre bezpečnosť potravín, na výrobu potravín pre špeciálne účely, vrátane detskej potravy, ktoré sa vďaka svojmu osobitému zloženiu a spôsobu výroby jasne odlišujú od potravín určených na bežnú konzumáciu a majú pozitívny vplyv na ľudské zdravie.

Výroba Daflornu je certifikovaná americkou spoločnosťou NQA podľa ISO 22000: 2018 a GMP pre bezpečnosť potravín – certifikáty č. 70971 a 70971A. Daflorn je členom Medzinárodnej probiotickej asociácie IPA: http://internationalprobiotics.org/companies/

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa produktov Daflorn, môžete napísať na: info@bulgaricus.sk Radi Vám odpovieme.

Tím Daflorn Vám želá, aby Ste boli zdraví a apeluje na Vaše svedomie a zodpovednosť pri dodržiavaní opatrení odporúčaných Vládou SR na boj proti šíreniu COVID 19.

S pozdravom,

genmjr. Prof. Nikola Alexandrov, MD. PhD. ScD. Dr.
MUDr. Daniela Petrova, PhD.
majitelia Daflorn s.r.o., Sofia, Bulharsko

dovoz pre SR a ČR: Ing. Ľubica Kuttnerová, www.bulgaricus.sk

chyba