Tajomstvo dlhovekosti odhalené!

26.03.2020 00:00
simply you, PR článok, nepoužívať Foto:

Byť stále mladý a plný síl! To je nekonečná túžba žien aj mužov. Dožiť sa hranice sto rokov a byť stále vo forme, je to vôbec možné?

Áno, sú medzi nami tí šťastlivci, ktorí prežili celé jedno dlhé storočie. Možno to pre niektorých bude šokujúca správa, ale najvyšší vek sa paradoxne dožívajú „chudobní“ ľudia nepatriaci k tým, ktorí sedia v kanceláriách, jazdia autami a bez tabletu a sociálnych sietí si nedokážu predstaviť bežný deň. Mnoho ľudí sa domnieva, že dôchodkový vek sa rovná koniec aktívneho života. To je samozrejme iba mýtus! Aj vo vyššom veku môže život iba začať. A že vám v tom bránia zdravotné problémy? Berte ich s nadhľadom a užívajte si život naplno. Prinášame tipy, vďaka ktorým môžete svoju jeseň života prežiť kvalitne a plnohodnotne.

Aktívna staroba nie je len nesplnený sen

Ranné vstávanie je minulosť, odpadli vám pracovné povinnosti a deti sú už dospelé a majú vlastní život. Zrazu máte veľa voľného času a nejak neviete čo s ním. Konečne! Využite to a začnite poriadne žiť. Nájdite si nové koníčky, venujte sa vnúčatám, začnite študovať. Dôchodok totiž nie je medzníkom, za ktorým už neexistuje nič. Je len na vás, ako túto životnú etapu prežijete.

Zdravotné obmedzenie neznamená STOP stav

Radi by ste sa do všetkého pustili, ale vaše telo začína protestovať? Dôchodok neprináša len radosť, ale bohužiaľ niekedy aj telesnú starosť. Už no schodoch nevybehnete ako laň, ale zadýchate sa už v prvom poschodí. Pri každej zmene počasia sa bojíte či dostanete chrípku, či nachladnete alebo dokonca niečo horšie. Musíte si dávať pozor čo zjete, pretože lekár vám neustále pripomína, že váš cholesterol nie je v poriadku. Ako si teda máte užívať dôchodok, keď vám telo hádže polená pod nohy? Nezúfajte, vždy je dobre vymyslieť kompromis, ktorého sa budete držať. Nikdy nezabúdajte, že pozitívny prístup je zárukou dobrého výsledku.

Tajomstvo čínskej medicíny

Foto: PR servis
simply you, PR článok, nepoužívať

Riešenie na tento problém prináša čínska medicína, konkrétne huba Reishi. Pôvodný čínsky názov huby je Ling Zhi, čo je možné preložiť do slovenčiny ako „božská huba nesmrteľnosti“. A Reishi určite nezostala svoju menu nič dlžná. Obsahuje totiž všetky esenciálne kyseliny a okolo 200 rôznych minerálov a vitamínov, ktoré posilňujú imunitu a obranyschopnosť, ktorú určite oceníte v tomto zložitom období, regulujú krvný tlak a znižujú hladinu cholesterolu. Reishi obsahuje vysoký podiel germánia, ktorý zlepšuje okysličenie organizmu a spomaľuje tak starnutie. Chuť huby je označená ako sladká aj ľahko horká, teda jing aj jang – základný princíp čínskej medicíny, ktorý vyrieši všetky telesné aj duševné strasti.

Reishi v Slovenskej republike? Áno!

Reishi sa užíva predovšetkým v sušenom alebo pomletom stave, kedy sa z nej môže robiť čaj či vínne a liehové výluhy. Samotná huba má však veľmi pevnú bunkovú štruktúru, ktorá zabraňuje tomu, aby sa látky z nej dobre vstrebávali do organizmu. Preto je vhodnejšie užívať iba extrakt z Reishi, ktorá nielenže zlepšuje vstrebávanie látok , ale tiež tým pádom zabezpečuje ich vyššiu účinnosť. Výborným riešením sú najrôznejšie výživové doplnky, ktoré zakúpite v lekárni. Práve tie obsahujú extrakty čistej huby Reishi a sú teda presne tým, čo vaše telo uvíta.

odkaz Foto: PR servis
simply you, PR článok, nepoužívať

Dlhovekosť aj pre Vás

Pokiaľ hľadáte cestu, ako žiť dlho a mať pritom pevné zdravie, bez nutnosti sa obmedzovať, spoľahnite sa na tradičný stáročia preverený recept východných ázijských kultúr, ktorý teraz zakúpite vo vašej lekárni alebo online. Vyskúšajte unikátny výživový doplnok ReishiA 800 mg EXtractum, ktorý je čistým extraktom huby Reishi, ktorá sa pre svoje blahodarne účinky často nazýva hubou nesmrteľnosti. Vďaka vysokému obsahu vitamínov a minerálov posilňuje imunitu a obranyschopnosť organizmu, reguluje krvný tlak a v neposlednom rade znižuje hladinu cholesterolu. Extrakt zo 100% čistej huby zaručuje maximálnu vstrebateľnosť a oveľa vyššiu účinnosť všetkých blahodarných zložiek huby Reishi.

Venujte svoj čas radšej rodine, vnúčatám a koníčkom. Starostlivosť o svoj organizmus prenechajte účinnému prípravku ReishiA 800 mg EXctrum.

chyba