Uľahčite si chudnutie v období menopauzy!

Takmer každá žena má s nástupom jarnej sezóny jednoznačné prianie – schudnúť rýchlo, efektívne a pokiaľ možno s čo najmenšou námahou! Ako na to, keď zrovna patríte k tým ženám, ktoré prechádzajú menopauzou? Máme pre vás tri vychytané typy, vďaka ktorým narastajúce kilogramy hravo porazíte!

02.03.2020 00:00
Simply you, PR článok, nepoužívať Foto:

Presný plán dňa je váš základ

Ujasnite si vo svojej hlave, čo všetko musíte za celý deň stihnúť. Práca, pohyb, jedlo, rodina a tiež potrebný odpočinok. Zvlášť nad kolónkou stravy sa radšej zamyslite hlbšie, pretože je dokázané, že práve jedlo máme tendenciu klamať. Táto chyba sa potom prejaví večer, kedy úplne bezmyšlienkovito vyjedáte chladničku pri zaháňaní „vlčieho hladu“. V ideálnom prípade je fajn, keď si aspoň časť jedla pripravíte na nasledujúci deň v predstihu a pokoji už večer.

Práca do postele nepatrí

Aby išlo chudnutie ako po masle, je dôležité do plánu dňa zahrnúť aj nevyhnutný odpočinok. Predovšetkým je potrebné mať v priebehu noci kvalitný a plnohodnotný spánok. Ako na neho? Nikdy nepracujte hlboko do noci. Pred spaním musíte jednoducho „vypnúť hlavu“. Inak sa spánok naruší a neumožní spúšťať tvorbu hormónu grelínu, ktorý stimuluje pocit hladu. V prípade dostatku kvalitného spánku sa naopak vyplavuje hormón leptín, ktorý hlási stav zasýtenia.

Byliniek nie je nikdy dosť!

Stále väčšie percento žien má problémy so zaspávaním, pretože má plnú hlavu starostí, ktoré nejdú vyhnať z hlavy. Ak je aj vám tento scenár povedomý, zapnite si navečer aromalampu a urobte si chvíľku čas len pre seba. Naplňte ju ideálne mätou, ktorej vôňa dokáže výrazne znížiť chuť na všemožné lákadlá. Na dvere si bez výčitiek zaveste tabuľku „NIE SOM DOMA“ a uvidíte, že starosti vás rýchlo opustia a dostaví sa príjemná únava. Skvelou voľbou pred spaním je piť bylinné čaje, ktoré príjemne zahrejú nie len telo, ale zaplnia tiež prázdne miesto vo vašom žalúdku.

odkaz Foto: PR servis
Simply you, PR článok, nepoužívať

Chudnutie vo vyššom veku s osvedčeným pomocníkom z lekárne

Život je nespravodlivý, to všetci dobre vieme, ale markantnejšie to poznávajú ženy, ktoré sú v chudnúcom procese a do cesty sa im postavil nevítaný prechod. Návaly tepla, zlá nálada a priberanie na váhe k nemu neodmysliteľne patria. Nie je potom vaša vina, že kilá nejdú dole, a čo horšie, majú tendenciu narastať. Aj napriek tomu je potrebné nevzdávať sa bez boja. Okrem úpravy jedálnička je dobré si vynaloženú námahu trochu uľahčiť. Na pultoch lekární je v ponuke prípravok, po ktorom ženy v období menopauzy priamo šalejú! Zázrak má meno Bellasin balance 40+, ktorý vďaka svojmu komplexnému zloženiu s obsahom 1zeleného čaju, L-karnitínu, 2guarany, 3zázvoru, 4extraktu olív, 5rozchodnice, 6ďateliny, sóje, 7ľanu, 8vápniku a 9vitamínu D napomáha nie len k efektívnemu spaľovaniu tukov1,2 a k zníženiu telesnej hmotnosti1,2,7, ale tiež obmedzuje pocity hladu2 a návaly chutí1,7. Bellasin rovnako napomáha k pokojnému a pohodlnému priebehu celej menopauzy6,7, obmedzuje jej sprievodné prejavy, ako sú návaly tepla, potenie, nepokoj alebo podráždenosť6, a prispieva k zachovaniu dobrého stavu kostí6,8,9 a kĺbov3, ktoré sú v tomto období mimoriadne ohrozené. Výživový doplnok v neposlednom rade prispieva tiež k zachovaniu fyzickej aj psychickej pohody5 a podporuje zachovanie pocitov energie a vitality3. Rovnako vďaka obsahu prírodných antioxidantov1,3,4,5 n­apomáha k ochrane buniek pred poškodením voľnými radikálmi.

Prípravok Bellasin balance je výživový doplnok špeciálne zameraný na potreby žien po štyridsiatke. Pre spaľovanie tukov1, chudnutie2 a zachovanie psychickej aj fyzickej pohody5,6 žien po štyridsiatke. Bellasin balance obsahuje účinné látky 1zelený čaj, L-karnitín, 2guaranu, zázvor, extrakt z olív, 5rozchodnicu, 6ďatelinu, sóju, ľan, vápnik a vitamín D.

chyba