Rozlúčte sa s depkou či zlou náladou!

Jeseň začína pomaly klopať na dvere. Spoločne s ňou prichádza aj vlna zhoršenej nálady, pretože sychravé počasie a stále sa skracujúci deň na nálade nikomu z nás nepridáva. Depky a rozladenie môžu zastihnúť v určitom momente snáď každého z nás.

04.10.2019 00:00
Foto: PR servis
depres, pr clanok, reklama, nepouzivat
Foto: PR servis
depres, pr clanok, reklama, nepouzivat

Rozhýbte telo aj dušu

Depka však nie je len zlá nálada, ale aj podráždenosť, demotivácia, sebaľútosť a často aj lenivosť s týmto stavom niečo robiť. A práve túto lenivosť je dôležité prekonať. Pokiaľ totiž už dlhšiu dobu cítite, že vaša duša stagnuje, pomôžete jej tak, že rozhýbete svoje telo. Na pohybovej aktivite nezáleží a je iba na vás, čo si vyberiete. Vyberajte podľa toho čo vás baví alebo čo hovorí vaše telo. Kľudná joga, akčný box, vytrvalostný beh, romantická prechádzka… Vyskúšajte všetko a uvidíte, čo sadne práve vám.

Energia a príroda

Ľahko sa to hovorí, ale ťažko sa to robí? Áno, máte pravdu. Hlavne na jeseň a v zime, keď vylezieme do sychravého počasia, je to o to ťažšie. Aj toto má však riešenie. K potrebnej duševnej rovnováhe vám však môžu pomôcť aj bylinky. Napríklad valeriána lekárska sa v čínskej medicíne dlhé stáročia užíva ako pomocník pri psychickej a fyzickej nepohode, podobne je na tom aj ľubovník, ktorá prispieva k emocionálnej rovnováhe a celkovému blahu organizmu. Upokojenie potom nájdete u medovky napomáhajúcej k optimálnej relaxácii a upokojeniu celého organizmu. A aj keď ste to možno nevedeli, tak aj vzácny šafran dokáže udržať dobrú náladu.

Foto: PR servis
depres, pr clanok, reklama, nepouzivat

Zázračný L-tryptofan

L-tryptofan je vzácna esenciálna a aromatická aminokyselina, ktorá je pre naše telo aj dušu veľmi dôležitá. Je totiž významná pre každú telesnú bunku. Odborníci ju dokonca považujú za zdroj tzv. hormónu šťastia. Naše telo si samotný tryptofán nevie syntetizovať a musí ho tak prijímať v strave. Najlepším zdrojom sú napríklad vajíčka či mliečne výrobky. Najjednoduchšou cestou, ako však do seba L-tryptofán dostať, sú výživové doplnky. Najideálnejšie sú tie, ktoré kombinujú práve túto aminokyselinu s vyššie zmenenými prírodnými látkami. Pri rešpektovaní odporúčaného dávkovania totiž nemusíte mať strach z nežiaducich účinkov.

odkaz Foto: PR servis
depres, pr clanok, reklama, nepouzivat

Nenávykové recepty z lekárne pre lepšiu náladu Toto všetko a ešte niečo navyše nájdete v jedinečnom prípravku – De-press. Tento jedinečný výživový doplnok obsahuje PozitivIN komplex™ – unikátna kombinácia bylín v čele s valeriány lekárskej a medovky prospievajúcej k celkovému uvoľneniu a pozitívne nálade a vzácnym šafranom, ktorý tieto účinky synergicky posilňuje a pomáha tak udržiavať dobrú náladu.

Neoddeliteľnou súčasťou prípravku je tiež práve zmienený L-tryptofan. Navyše je tento prípravok obohatený o horčík a vitamín B6 na podporu normálnej psychickej a nervovej činnosti.

De-press je výživový doplnok, ktorý pôsobí na: uvoľnenie2 a pozitívnu náladu3,4,5; normálnu psychickú a nervovú činnosť1; vyrovnanie sa so stresom2; zníženie únavy a vyčerpania1. Obsahuje vysokú dávku L-tryptofánu spolu s unikátnou kombináciou horčíka, vitamínu B6 a PozitivIN komplexom™, ktorý v sebe zahŕňa extrakty 4 bylín – valeriánu lekársku, šafran siaty, medovku lekársku, ľubovník bodkovaný.

1vitamín B6, 2valeriána lekárska, 3medovka lekárska, 4ľubovník bodkovaný, 5šafran siaty

chyba