Čo je dôležité pre matky, keď vyberajú zdravotnú poisťovňu pre svoje dieťa?

18.09.2019 00:00

Každý rodič chce pre svoje dieťa to najlepšie. A rovnako sa rozhoduje aj pri výbere zdravotnej poisťovne. Toto hovoria mamičky poistené v Dôvere.

Silvia-Sastinska 1

Silvia Šaštinská, Bratislava

Zdravotná poisťovňa má byť nápomocná pre svojich poistencov, vedieť ich správne usmerniť v službách, ktoré poskytuje. Keďže sme s manželom veľmi zaneprázdnení, oceňujeme rýchlosť a spoľahlivosť elektronickej komunikácie Dôvery.

Páči sa nám, že cez grantový program Bojovníci za zdravie ponúka riešenia pre jednotlivcov aj pre rodiny, ktoré sa ocitli v špecifickej situácii. Som matka troch malých detí a keďže naše skúsenosti s Dôverou z minulosti boli pozitívne, voľba pre najmladšieho syna bola prirodzená a spontánna.



Diana-Taisova 1

Diana Taišová, Košice

Od poisťovne očakávam, že sa na ňu v ťažkej životnej situácii môžem spoľahnúť. Mám na mysli krátke čakacie doby na operačné zákroky a pod.

Pre mňa osobne sú bonusom elektronické predpisy-recepty. Stačí kontaktovať lekára, požiadať o predpísanie lieku a rovno si ho môžem vybrať v lekárni, bez toho, aby som medzitým musela navštíviť lekára. 

Barbora-Helcmanova 1

Barbora Helcmanová, Pača

Očakávam, že v prípade akýchkoľvek otázok, či už ohľadne preplatkov, možnosti poistenia a rôznych výhod, mi zamestnanci poisťovne všetko ochotne vysvetlia a poradia. Tak sa správa Dôvera.

Keďže nám detičky vypĺňajú všetok voľný čas, všetko riešime cez jej mobilnú aplikáciu. Je to veľká výhoda. Keďže sama som poistenkou Dôvery 23 rokov, tak som ani nad inou zdravotnou poisťovňou pre naše dvojičky neuvažovala. Naše detičky musia mať hypoalergénne mlieko na predpis. Ocenili sme, že poisťovňa nám prepláca aj doplatky za toto špeciálne mlieko.



Jana-Vachova 1

Jana Váchová, Hrubý Šúr

Celá rodina, teda ja, manžel a dcérka Natálka sme poistencami Dôvery. Služby poisťovne sú transparentné, o každom predpísanom lieku a výkone lekára sme informovaní prostredníctvom mailu, čo sa nám veľmi páči.

Tiež sú zaujímavé benefity napríklad v rámci dentálnej starostlivosti a iné, ktoré poisťovňa poskytuje.



Alena-Rychlikova 1

Alena Rýchliková, Bratislava

Som spokojná, ak má poisťovňa proaktívny prístup, poskytne mi informácie, o ktoré ani nežiadam, ale neskôr rýchlo zistím aké sú užitočné. U nás bola zdravotná poisťovňa vždy rodinná záležitosť.

Tak, ako mňa rodičia prihlásili do rovnakej zdravotnej poisťovne, do ktorej patrili aj oni, ani ja som nerozmýšľala nad inými alternatívami, keď sa mi narodilo dieťa. Navyše pobočka bola v blízkosti miesta môjho bydliska, takže išlo trochu aj o komfort pri vybavovaní nevyhnutnej administratívy pre dieťa.



Simona-Jasurkova 1

Simona Jašurková, Trstená

Zdravotná poisťovňa by mala byť dostupná a jej produkty zrozumiteľné. Pacient by mal vedieť na čo všetko má nárok.

Som spokojná že som svojmu synovi vybrala poisťovňu Dôvera. Finančne podporila nášho Samka, aby mohol absolvovať rehabilitačný po­byt.

Už len necelé dva týždne zostávajú na zmenu zdravotnej poisťovne. Ak sa neviete rozhodnúť, ktorá zdravotná poisťovňa je pre vaše dieťa či deti tá pravá, inšpiráciu hľadajte vo výpovediach vyššie alebo kliknite sem.

chyba